Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyi idővel jön...

Szülés után mennyi idővel jön az első menstruáció?

Figyelt kérdés
3 hete szültem,eddig gyermekágyi vérzésem volt, már csak cseppek,de tegnap óta élénk színű vérzésem van. Lehetséges ,hogy már mentsruálok?
2008. aug. 7. 07:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia.Nem igazán hiszem talán inkább az lehet hogy megemeltél valamit amitől megint beindult.Jártam én is így az elsőnél.De ettől még akár lehet ez is.Gondold végig ezt az emelős dolgot nem volt-e valami .Pihenj ha tudsz és vigyázz magadra.Elvileg egyébként ha emeltél is valamit semmi bajod nem lessz csak tovább tart.De azért vigyázz magadra.
2008. aug. 7. 10:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem 9 hónap mulva jött meg odáig szoptattam.Amikor abbahagytuk 2 nap múlva megjött.
2008. aug. 7. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!