Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Spirál mellett van aki terhes...

Spirál mellett van aki terhes lett?

Figyelt kérdés
Mikor vette észre? Megszülhette, vagy a spirál jelenléte akadályozta a kihordást?
2010. jan. 15. 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősön igen. Megtarthatta a babát, de többször járt uh-ra, hogy nyomon kövessék a spirál elhelyezkedését. császárral szült. A baba teljesen egészséges.
2010. jan. 15. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyám, el kellett vetetni, mert sérült a baba. Sokan esnek teherbe spirál mellett, sosem használnám....
2010. jan. 15. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyukám is spirál mellett esett teherbe anno és meg kellett szakítani a terhességét!
2010. jan. 15. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Baratnom lett terhes spiral mellett, el kellett vetetnie, mert nem tudtak garantalni, hogy nem serult a baba.
2010. jan. 15. 22:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Nővérem is. A 12. heti UH-on látták meg, hogy a baba feje közelében van a spirál, így neki is el kellett vetetnie...

Másik nővérem is terhes lett mellette, neki magától megszakadt a terhesség.

2010. jan. 16. 09:09
 6/7 anonim ***** válasza:
72%
A spirál mellett tudtommal mindig terhes leszel, csak épp nem tapad meg, és ezért "spontán" elvetélsz, mielőtt észrevennéd. Ha nincs elég jól fent, akkor meg is tapadhat, van, hogy ki tudják venni a spirált, van, hogy nem, akkor a császár szokott szóba jönni. Akit ismertem, és spirál mellett megmaradt a baba, az mind egészségeset szült. Sérült gyerekről nem hallottam.
2010. jan. 16. 12:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm is terhes maradt spirál mellett, sajnos nem tarthatta meg a babát.
2010. jan. 17. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!