Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hát ez meg milyen fájás volt?...

Hát ez meg milyen fájás volt? Érzett hasonlót már más is?

Figyelt kérdés

Első babás vagyok, 38 hetes. Tegnap este 11 óra körül rámjött a hányinger, meg egy kis hasmenésem is lett. Menzisen elég erősen elkezdett fájni a hasam, ráadásul a pici nagyon beindult, és ahogy rugott, az egészre rátett még egy lapáttal. Besz@rtam, azt hittem, megyünk szülni. Kb. 20 percig nagyon fájt, és kb egy óra alatt múlt el annyira, hogy fel tudtam állni az ágyról. Semmi nem jött belőlem, csak szurkálni kezdett alul a hasam, de az is elviselhetően. Szombaton voltam utoljára dokinál, akkor a méhszájam zárt volt, a méhlepény nincs elöregedve. Este lefeküdtünk, azt hittem, éjszaka indulni fogunk. De csak WC-re keltem fel. Csak úgy tudtam aludni, hogy kispárna volt a hasam alatt és összetekert törölköző a lábam közt. Eddig ezek nélkül is tudtam aludni. Ma délelőtt még volt egy kis hányingerem, de mostanra minden elmúlt. A babám azóta is rugizik.

Az ilyen fájás normális? Szerintem ez nem is fájás volt, csak minden összejött (hasmenés, rosszullét, menzis görcs, rugizás), de akkor is nagyon megijedtem, hogy indulni kell a kórházba. A fájások úgy tudom, nem ilyenek, még a jóslófájások sem.

2010. jan. 15. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez jósló volt.Ne ijedj meg.Ha szülni fogsz észre veszed a ritmikusan e´rkezö egyre erösebb fájásokból.Vagy éppen a víz folyik el.

Ne félj.38 hét az már nagyon jó,.Könnyü szülést.

2010. jan. 15. 14:54
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen. Nem tudtam, hogy a jósló is lehet ilyen erős. A párom szegény azt sem tudta, mit kezdjen velem.
2010. jan. 15. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezt hívják jóslófájásnak. Nekem is volt ilyen többször is 36. hét után, és mindig éjjel. Nekem azt mondta a doki, hogy ez normális dolog.
2010. jan. 15. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!