Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan lehetne ezt kinyomozni?

Hogyan lehetne ezt kinyomozni?

Figyelt kérdés

Eléggé macerás szülésem volt, a végére már nagyon beszűkültem tudatilag, iszonyú fáradt voltam. Arra emlékszem, hogy az orvos hátranézett a faliórára és mondta, hogy 5 óra 5 perc.

Miután kint volt a baba, még szívtam egy sort a méhlepénnyel, műtő is lett a végén, tehát valamikor 6-7 körül "végeztem". Akkor már fáradt voltam, hatott még az altatás is, stb.

A férjem bár bent volt, ő is inkább rám figyelt, mint a környezetére.

Itthon vettem észre, hogy a zárójelentésen 5:55 szerepel, tehát 50 perc differencia van.

A férjem is akkor kezdett el telefonálgatni, amikor kitoltak a műtőből, így a híváslistával se sokra mentünk.

Elképzelhető, hogy elírták a zárójelentésen, amit napokkal később adtak ki, vagy csak én emlékszem rosszul a fizikai és pszichés megterhelés miatt?

2014. aug. 16. 11:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén... nem mindegy? Ez màr úgysem derül ki. El is írhattàk és fèlre is hallhattad. Ennyi.
2014. aug. 16. 11:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Félre hallottad,
2014. aug. 16. 11:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

én este kezdtem el vajúdni az első gyerekemmel (kőkemény fájásaim voltak) és onnantól számolva a 15. órában konkrétan -amikor megjött a dokim - kettőt láttam belőle! meg is jegyeztem (félkómás állapotban) hogy mért ketten vannak, azt hittem egyedül jön.

Szóval ezek után jött még csak a szülés, a férjem elmondása alapján én gumicukorról beszéltem és valami bicikliről! :D

a varrás közben meg állítólag megkérdeztem : milyen színű a cérna? hogy illik -e hozzám a színe? - semmi nem rémlik ezekből :D

Szerintem ezek után simán lehet hogy félrehallotál valamit :D

2014. aug. 16. 12:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Utolsó nagyon vicces vagy jót nevettem :D

Egyébként tényleg vagy félrehallotad, vagy véletlenül elirtak. De szerintem mindegy :)

2014. aug. 16. 12:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Hat en is nagyon jót nevettem!!kismama vagyok és sokat gondolok már a szülésre kicsit félek is tőle..de most ez nagyon jó volt köszönöm:))
2014. aug. 16. 14:09
 6/8 A kérdező kommentje:

Annyira nem voltam dezorientált (inkább csak fáradt), altatás után is a protokoll-ébresztésnél (amire nem emlékszik az ember utána) elég pontosan, részletesen elmagyaráztam, hogy hogy néz ki a cipőm, hol keressék, milyen minta/márkajelzés van rajta. A férjem állt akkor bambán, mert tőle kérdezték, én meg a beteghordó ágyról elkezdtem magyarázni mellettük. Ezt utólag mesélték, én nem emlékeztem rá.

Mindegy, akkor így marad. Csak érdekelt volna, hogy melyik a pontos időpont. Sajna nem láttam az órát, mert levették korábban a szemüvegemet, onnantól a doki is egy folt volt csak...

2014. aug. 16. 15:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem elírták, egyik papírra az van 13:10 van írva a másikra 13:50! De mindegy is,én nem foglalkozom vele!
2014. aug. 17. 09:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Figyi siman félrehallhattad,én arra emlékszem amikor betoltak a műtőbe az orvos probalt viccelődni mielőtt kaszabolt majd az első amikor ébrezgettek és mindtak h ha hallim mondjak valamit válaszoljak kelljek stb, a válaszom egy határozott aztak.rv.aegetezrohadtul fáj! volt :-D pedig bem szoktam csunyan beszélni.
2014. aug. 21. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!