Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szüléskor a hüvely is tágul,...

Szüléskor a hüvely is tágul, mint a méhszáj? Vagy csak ennyire rugalmas, hogy a baba kifér rajta?

Figyelt kérdés
Bocsi, ha bugyután hangzik a kérdés.
2010. jan. 13. 11:34
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
A hüvely eléggé rugalmas, ahogy a baba bújik ki, úgy tágul vele. De amikor az én kisfiam megtette élete első útját, a keze a fején maradt, azt már nem bírta ki, a hüvelyfalam (is) végigrepedt. :S Összevarrták, úgyhogy semmi probléma sincs belőle.
2010. jan. 13. 11:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Azóta rendbejöttél teljesen, mint régen úgy érzed magad ott lent is?
2010. jan. 13. 12:10
 3/6 anonim ***** válasza:
37%
Igen, már 16 hónapos a fiam, mostmár teljesen rendben vagyok. Szülés után kb. 2 hétig nem tudtam ülni rendesen, meg menni sem nagyon egy ideig. A hüvelyben nem éreztem semmit, de a gátam nagyon fájt. Hiába vágta a doki, teljesen végigrepedt, egészen a végbélnyílás mellé. A fenekemen meg tenyérnyi sötétlila folt lett, az is kb. 2 hét volt, mire elmúlt. 4 hónapos volt a babám mikor először együtt voltunk, az azért eleinte elég fájdalmas volt, sőt, még hónapokig utána. De mégsem élem meg a szülést katasztrófaként, sőt! Alig várom, hogy újra terhes legyek!!!
2010. jan. 13. 12:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsém volt, nem repedtem, a hüvely tágult a babával, aztán visszaállt a helyére, az első alkalomnál úgy éreztem, mintha életemben is az első lett volna, annyira szűk voltam:) Minimális gátmetszést csinált a doki, azt mondta, lehet ennyi sem kellett volna, de félt, hogy repedni fog a gát. Szóval ennyire rugalmas:)
2010. jan. 13. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Tornáztasd-keresőbe írd be gátizomtorna.
2010. jan. 13. 18:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen,igen elég rugalmas,nekem is alig kellett vágni,csak 3öltésem volt,hamar meg is gyógyult,1hét múlva már simán sétáltam a babával az utcán is! :)

ÉS ugyanolyan lett minden ott lennt, mint előtte volt!Úgyhogy nyugi. :)

2010. jan. 15. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!