Uzsoki Kórházban ismer valaki egy meg bízható szülés orvost aki jol végzi a munkáját és nem kéri el a csillagos eget?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy jo orvost aki nem kér horor összeget a szülésre.de a szülést is szépen komplikáció nélkül levezeti.kérlek titeket aki tud az mondja.FONTOS!!2014. aug. 10. 15:42
1/3 anonim válasza:
Dr Lajis Tímes
(A Dr Bőze nagyon sokat kér)
2/3 A kérdező kommentje:
Nem Lais Timea???és ő mennyit kér el?
2014. aug. 10. 17:00
3/3 anonim válasza:
Nem tudom miért van agyon ajnározva ez a Lajis! Én most túlhordásban vagyok és naponta vizsgálnak az Uzsokiban volt szerencsém ehhez a doktornőhöz is és nem tudnám jó szívvel ajánlani borzasztóan bunkó volt és nem éppen finoman vizsgált meg! Bár még mindig jobb mint Jex doktornő ma olyan stílusban beszélt velem hogy ott zokogtam a szülőszoba elött (talán az a baj hogy nem tömöm százezrekkel a zsebüket) úgy hogy őt végképp nem ajánlom! Viszont ma vizsgált Dr. Pataki Zoltán aki ritka kedves ember és ahoz képest hogy van vagy 2 méter magas nem éppen kis kezekkel sokkal kevésbé volt fájdalmas a vizsgálat mint a fent említett két doktornőnél. Sajnos tarifát nem tudok de a Doktor Urat nagyon tudom ajánlani! 40+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!