Ajánlanátok egy jó szülészt-nőgyógyászt a miskolci megyei kórházban?
Ha nem vagyok indiszkrét, megkérdezhetem, hogy Stefi közte volt-e akiket nem ajánlottak? (S. György)
Én hozzá jártam eddig, de majd egy éve van egy visszatérő gyulladásom, amit félvállról vett, azóta nem nagyon bízok benne.
Sándor Csabát viszont nagyon tudom ajánlani, nagyon jó szakember és nem azt nézni, mennyit dugsz a zsebébe.
Igen néztem én is mert őket nem ismerem....:(
A megyeit kérdeztem.
Kocsist dicsérik.
Én nem ott fogok szülni, kivéve ha pont akkor költözik a Semmelweis (azt jobbnak mondják, mint a megyeit). Akkor megírom a tapasztalataimat.
Gratulálok!
Dr. Dienes Józsefet ajánlom.
Nála szültem tavaly nyáron, 6 éve járok hozzá. Kipróbáltam előtte sajna pár dokit.
Szerintem a legjobb és emberséges. Genetikus és UH osztályvezető.
Ha érdekel, írj privátot, mesélek.
tegnap 11:43 vagyok
Hát, érdekes. Talán változott a programja, azért nem ment. Nem tudom, de biztos kellemetlenül érintette a barátnődet.
Saját tapasztalatból már csak azt tudom mondani, kit nem ajánlok.
A barátnőm Farkasnál szült, meg volt vele elégedve. A másik barátnőm meg Orosznál és ő is nála akarja szülni a következőt.
Anyukámat Papp műtötte, nagyon rendes volt vele.
Róluk tudok jókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!