Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik holnapra vannak kiírva,...

Akik holnapra vannak kiírva, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én még nem érzek semmit. Kicsit keményedik a hasam, zsibbad, fáj a kezem. Holnap megyek NST-re, és amniocentézis is lesz. Nálatok szokás ez?
2014. aug. 7. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én holnapra vagyok kiírva (Te tegnap tetted fel a kérdést, úgyhogy Te gondolom mára..) én sem érzek még egyelőre semmit :(, pedig már nagyon szeretném ha kint lenne végre a babánk... :) Meg persze jó lenne már túl lenni a szülésen.

NST-re nekem is kell holnap menni, nekem azt mondták túlhordás esetén már minden nap kell majd.

Az amniocentézist viszont nem értem, biztos vagy benne?? Az magzatvíz mintavételt jelent és valamikor a második trimeszter elején szokták csinálni a down kór meg egyéb rendellenességek kiszűrésére... nem kevered valamivel??? Nem hiszem, hogy ma ilyet csinálnának neked... Szerintem amnioszkópiára gondolsz, az szokás nálunk is.

Könnyű szülést, és boldog babázást kívánok!! És szorítok, szoríts Te is! :)

2014. aug. 8. 09:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia! Igen amnioszkópiára gondoltam, csak megnézték, nem szúrtak meg tűvel. Nálunk csak 2 naponta kell menni NST-re.

A vizsgálat kicsit fájt, vérzett, de szerintem még vasárnap is menni fogok. Nem akar még kibújni a legkisebb lányom. :)

2014. aug. 8. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 8-ára voltam kiírva, tegnap azt mondta a doki, hogy meglesz aznap a baba, mert fel van puhulva, nyitva a méhszáj, meg megrövidült a méhnyak, baba feje teljesen lent, vérzek is, ehhez képest nem jött tegnap. Minden nap járok CTG-re, holnap NST-re, ha hétfőig nem szülök állítólag indítják. Nagyon szeretnék már túl lenni rajta.

Nektek azóta valami esemény?

2014. aug. 9. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!