Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet ebből mostanába szülés?

Lehet ebből mostanába szülés?

Figyelt kérdés

Holnapra vagyok kiírva. Már csak a belső méhszájam van zárva. Nagyon szeretnék már szülni, alig várom, hogy megszülessen a hugica. :)

Ma nagyon sokat görcsöltem. Délután már el is mentem tusolni, hogy elmúlik-e de sajnos elmúlt szóval megint csak jósló volt. Aztán délután sétáltam rengeteget a városba, vásároltam, hátha meghozza a gyümölcsét. A legszokatlanabb a mai napba hogy már 3-szor voltam nagy wc-n. Pedig rám nem jellemző, több naponta szoktam és olvastam hogy lehet ez is jele a szülésnek. Vagy hülyeség csak már nagyon szeretnék szülni? Nem szeretném túlhordani, mert nincs aki vigyázzon a lányunkra addig mig engem naponta vizsgálgatnak. Hasam szerintem és párom szerint lent van de ha lefényképezem úgy nem látom hogy lent lenne. Hallottam hogy a szex is beindíthatja a szülést, próbáltuk de annyira fájt hogy nagyon. Minden pózba. Ennek már több napja hogy próbáltuk, azt hittem azért mert már annyira lent van a baba feje és azért de hát azóta se szültem meg.

2014. aug. 4. 20:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Már biztos nincs sok hátra, tarts ki!

Sajnos nem mi választjuk meg hogy túlhordjuk-e.

Nekem a harmadikkal kellett befeküdnöm szülés előtt 5 nappal. Biztosan megoldható ha muszáj, de csak nem lesz rá szükség.

Szép szülést!

2014. aug. 4. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!