Debreceni Kenézyből Dr. Demeter Miklós?
Figyelt kérdés
Párszor találkoztam már vele,nagyon szimpinek tűnt.Szeretnék tapasztalatokat olvasni azoktól a hölgyektől,akik nála szültek:)
Ha a terhesség elejétől kezdve hozzá járt valaki,hogy történtek a vizsgálatok?Milyen időközönként?Persze az anyagi oldala is nagyon fontos,fix tarifája van?Még egy buta kérdésem lenne....Ha felfogadnám,mikor,és hogyan kezdjek neki?
2014. aug. 3. 22:47
1/3 anonim válasza:
Én nála szültem! Csak ajánlani tudom!! Nagyon jófej ember és nagyszerű orvos. Elejétől fogva hozzá jártam. De sem tarifát ,sem vizsgálati menetet nem tudok írni ugyanis a férjem orvos kollégája, barátja igy nálunk másképp mentek a dolgok.
De hidd el a legjobb döntés lesz, ha nála szülsz!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!:)
2014. aug. 4. 22:19
3/3 anonim válasza:
Kedves MIndenki! Már nagyon rég szeretnék írni a tapasztalataimról. Én is Dr. Demeter Miklósnál szültem-volna, ha bejött volna......igen, fix tarifája van, vizsgálat nélkül is...Csakhogy a doktor úr nem jött be amikor szültem, pedig már túlhordtam egy nappal a babát!!!! Egyszerűen nem vette fel a telefont!Pedig előző reggel ő végezte a magzatvíz vizsgálatot! Azért írok, mert én is csak jókat olvastam róla, majd miután megtörtént ez az eset, szépen jöttek a negatív hírek másoktól is! Nagyon szimpatikus volt nekünk is, mi is próbáltunk olyan orvoshoz járni, akiben meg is bízhatunk. Voltak rossz érzéseink, de elhessegettük őket! Kár volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!