Debrecenben jár valaki Dr. Jenei Katalin nőgyőgyászhoz?
Figyelt kérdés
Friss információ rdekelne, 2014-es, minden, amit tudni kell róla!2014. júl. 25. 08:14
1/3 anonim válasza:
Egy barátnőm szült nála, egy évvel ezelőtt, én meg "magánszemélyként" ismerem őt. Csak ajánlani tudom: nem indítgat, nem szól bele a természetes útba, de mindig figyel, mindig észnél van, és mindig pontosan tudja mikor kell beavatkozni, nagyon figyelmes, segítőkész orvos. Ha anyagiakra vagy kíváncsi, arról viszont semmit nem tudok.
2/3 anonim válasza:
Nem ismerem, de az a hír járja, hogy nagyon-nagyon jó szakember, de nagyon-nagyon pénzéhes.
3/3 anonim válasza:
Én meg úgy tudom, hogy a magánrendelésén megszabott áron túl egy bonbont kapott, azaz a szülésért semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!