11/16 anonim válasza:
Szerintem is kórház függő,szerencsére sok helyen ez már nem szokás. Ha valaki nem tud pisilni,akkor ha kell csinálják,de mindenkit felesleges ezzel macerálni. Ahol én szültem,nem adnak,beöntést csak akkor ha kéri valaki,és én gátvédelemmel szültem.
12/16 anonim válasza:
Én sem kaptam vna, ha tudok pisilni, de nem ment, pedig küzdöttem vele. :)
Szóval egyáltalán nem jár alapból a katéter.
13/16 anonim válasza:
Első szülésnél megkatétereztek, mert tele volt a hólyagom, de nem tudtam pisilni. Tényleg nagy mennyiség csorgott le. Másodiknál szóba sem került, mert simán tudtam pisilni. Számomra még kellemetlen sem volt a katéterezés. Mikor már mindenem feszült, fájt, nem éreztem belőle semmit. De ha kellemetlen lett volna, akkor is ezt választom, mint bármilyen elkerülhető sérülést.
Én megértem azokat, akik a természetes szülés hívei, de úgy gondolom a modern orvostudomány vívmányait sem szabad elvetni. Régen sok nő halt bele a szülésbe, vagy szereztek egész életüket megkeserítő külső-belső sérüléseket.
14/16 anonim válasza:
Szia utolsó,nem arról van szó,hogy ha kell,akkor se engedem pl a katétert. Arról szól a kérdés,hogy minden szüléshez kell-e? Erre írtuk,hogy ha minden oké,akkor nem.
15/16 anonim válasza:
2x szültem, se katétert, se injekciót, se infúziót nem kaptam.
16/16 anonim válasza:
SZintén 2x szültem spontán,se infúzió,se katéter,se beöntés,se branül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!