Mennyi málnalevél teát igyak naponta? Mennyi vízhez mennyi teafüvet tegyek?
Én megiszom a fél litert is. Nekem így mondta a védőnő, még az előző terhességemnél:
36-37. héten: napi 1-2 csésze
38. hét után: 1/2-1 liter
én egy csészényi vízhez egy teáskanálnyit teszek, fél literhez egy evőkanálnyit, és min 10 percig áztatom benne.
Nekem segített az előző terhességemnél, könnyen és gyorsan ment. Elvileg a gyorsabb tágulást segíti, tehát a vajúdást rövidíti meg.
Aki azt írta nagy babája lesz, annak üzenem, barátnőm múlt héten szült 5055 gr, 60 cm fiút, sima szüléssel!:)
Szia! Nekem is javasolta a szülésznő. Kb. 2-3 csészével ittam meg naponta, egy csészéhez egy teáskanál teafüvet tettem. Úgy a 37. héttől ittam.
Sajnos nekem nem vált be. Nagyon lassan tágultam, és nagyon erős fájdalmaim voltak, és császár lett a vége. Valamint több mint egy héttel túlhordtam a babát, később elhűlve olvastam, hogy a málnalevél tea fogyasztásakor gyakori a túlhordás.(Ennek nem örültem, mert dec. 15-re voltam kiírva, és 24-én lett meg úgy, hogy megindították a szülést, és karácsonyozhattam a kórházban...)
Hogy mindez a teától volt-e vagy sem, ez sose fog kiderülni, de nekem nem könnyített a szülésen, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!