Van itt császárral szült lovas anyuka?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy ti mikor ültetek lóra szülés után. Már nagyon "viszketek", hogy lóra üljek, de még érzékeny a hasam a 6. hetet kezdve. Félek, hogy bajom lenne. Tapasztalatok? No persze a 6 hetes kontrolon megkérdem a dokit, de ő mit tudhatja, ha csak képről látott lovat? Csak lovas anyukák írjanak. Köszönöm előre is!2010. jan. 8. 12:52
1/5 anonim válasza:
Én utoljára gyerekkoromban lovagoltam de szerintem ne menj még. Mindenkinél más ez a dolog és nagyon jól bírtam amúgy már másnap sétáltam meg tettem vettem a kórházban el sem akarták hinni, hogy császáros vagyok. De a lovaglás...az szerintem még nem kéne. Biztosan nem. Legalább 3 hónap kell ha nagyon nem bírod nélküle de szívem szerint 4-et mondanék.
2/5 anonim válasza:
Akarom mondani: "...én nagyon jól bírtam..."
3/5 anonim válasza:
Ülj rá!és megérzed jó e vagy nem,bajod már nem lessz tőle!
4/5 anonim válasza:
Szia! Én is császáros voltam októberben, de még nem merek lóra ülni. A 6 hetes kontrollon minden rendben volt, de 2 hete egy nap jobban megerőltettem magam és szétnyílt a sebem. Pedig csak porszívóztam, utána pedig játszottam a 3 éves kisfiammal. A hegem kb. 4 mm-es helyen szétvált és vérzett. Szóval én még vagy 3-4 hónapig nem hiszem, hogy lóra fogok ülni.
5/5 A kérdező kommentje:
Atya-gatya! 3-4 hónap? Már így is eltelt 7 hónap, hogy nem ültem lovon. :( No de egyértelmű, hogy nem kockáztatok. Akkor várok még tavaszig. Addig csak földről dolgozunk. Köszönöm a hozzászólásokat.
2010. jan. 9. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!