Szülésért mennyit és mikor illik adni a fogadott orvosnak?
Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 18:27
11/14 anonim válasza:
Az én dokim semmit nem kér a rendeléseken. Még csak most építi ki a praxisát, gondolom ezért. Minden alkalommal rákérdeztem, hogy mivel tartozom, de mindig az volt a válasza, hogy "Nem tetszik tartozni semmivel." A szülésre már rá se kérdeztem, mert másoktól tudom, hogy arra sem mond tarifát. A férjemmel úgy beszéltük meg, hogy 50 ezret fogunk neki adni. Hogy mikor, azt nem tudom.
Egyébként máshol azt olvastam, hogy az egyszeri anyasági támogatás összegét szokták még adni annak, akinek nincs szabott tarifája. Az meg most olyan 60 ezer körül van.
Szerintem annyit adj, amennyi nem terheli meg nagyon a családi kasszát. A 30-40 is tök korrekt összeg. A 120-at sokallom egy hangyányit. :-D
12/14 anonim válasza:
Nálunk nem kér semmit rendeléseknél, mert ismerőshöz járok. Nem vagyunk eleresztve anyagilag, ezért 30 ezret adunk. Adnánk többet is mert megérdemli de jelenleg ennyire futja :(
13/14 anonim válasza:
Én kerek-perec megkérdeztem a dokim, hogy mennyi. Hogy ő se legyen csalódott, meg én se legyek bizonytalan. Ő 50-et mondott, de többet kapott. A kórházi napok alatt adtam oda neki.
14/14 anonim válasza:
Az elsonel (2012) 70e ft-ot adtunk varratszedeskor + 30e ft a szulesznonek,akit fogadtunk.Most 30e a szulesznonek es majd 80 vagy 90 e ft a dokinak a hathetes kontrollon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!