Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gátsebre mit vegyek?

Gátsebre mit vegyek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 13:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én nem kentem semmivel, többször fürödtem egy nap, és ennyi. Ügyesen varrt az orvosom, egyáltalán nem volt semmilyen fájdalmam. Korábban volt hüvelyi műtétem, akkor nem volt ügyes az orvos, akkor szenvedtem mint a kutya, és semmilyen krém, spray nem használt sajnos.
2014. júl. 7. 19:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Én májusban szültem (én is nagyon féltem előtte)

Nekem ami segített napi többszöri zuhanyzás, sokat szellőztettem, meg reggelente mikor besütött a nap, napoztattam egy 15-20percet, hamar helyrejött. (nem kenegettem semmivel) a varratszedés után már minden jó volt. Pénteken jöttem haza, hétfőn kellett varratszedésre mennem, addig 3 reggel napoztattam és nagyon szépen gyógyult. (persze ezt nem a déli napsütésnél kell..nehogy ott leégj...)

2014. júl. 7. 21:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Készülj úgy, hogy gátvédelemmel szülsz. És tegyél is meg érte minden tőled telhetőt. Érdemes.

Én az elsővel picit repedtem, akkor aloe first-tel fújtam 2 napig, utána már nem kellett.

2014. júl. 8. 00:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Engem összevarrt a doki szombaton, hétfőn reggel hazamenetel előtt kivette a varratokat és utána nem is éreztem, hogy bármi történt volna odalent! Ne félj tőle, lehet, hogy észre sem fogod venni!
2014. júl. 8. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!