Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most ezek igazi fájások?

Most ezek igazi fájások?

Figyelt kérdés
ma fél 5-től fájdogál a hasam és már egyre jobban, írom is hogy mikor jön elő és 10 percenként de annyira hogy megőrülök és fáj a hátam is derekam is... de nem menzesz szerű fájdalom hanem olyan tök más görcsöl a hasam és nagyon keményedik is... most akkor megkezdődött? mit csináljak?

2014. júl. 4. 21:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
bementünk a kórházba megnéztek NST-n az mutatott fájásokat de azt monták nem elég ahhoz hogy kinyiljon a méhszáj :( doki is megvizsgált azt monta még zárt vagyok... :( pedig nagyon fáj és iszonyu kemény a hasam... nem is maradtam bent mert azt monták felesleges... :( :( pedig én teljesen biztos voltam benn hogy ez már szülés... kereken 10 percenként jön a fájás... :( talán reggelre már beindul rendesen :)
2014. júl. 5. 00:28
 12/13 anonim ***** válasza:

szia! nekem is hasonló van tegnap óta, igaz, inkább tompábban viszont folyamatosan fájdogál a hasam, menzesz szerű, és vele együtt a derekam is, főleg fekvésnél...de nekem még nem rendszeres sajnos :( remélem, ebből már igaziak lesznek 2-3 nap múlva. majd írd meg hogy vagy!

40+3 khm

2014. júl. 5. 08:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van utolsó...tegnap hajnalba kezdődött előtte soha nem volt még egy görcs se, azt se tudtam mi az a jósló..így nagyon beparáztam hajnalban. Nagyon rossz volt, én már mentem volna a klinikára, de párom mondta hogy még korai lenne (fél óránként jött egy erős). Mondta hogy próbáljak meg pihenni, aludni, ne stresszeljek...reggelre elmúlt...azóta tompán fáj...ctg szinte semmit nem mutatott délelőtt...azért örülök hogy nem rohantunk a kórházba éjszaka feleslegesen. Úgy látszik ez most ilyen időszak...eddig senkinek nem akart jönni a babája, most meg egyszerre mindenkinek van valami nyavalyája. 40+4 hkm:)
2014. júl. 5. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!