Mi az a vip szoba? És Szhelyen mennyibe kerül 1 nap?
Figyelt kérdés
Csak hallottam,hogy van ilyen,de nem tudom,hogy mi az...Van,aki ott volt,és részletesen el tudja mondani,hogy mi az,és miért jobb?? :)2014. jún. 24. 15:17
1/7 anonim válasza:
A VIP szoba egy egyágyas (néha kétágyas) külön szoba, általában külön fürdővel, wc-vel. Sok esetben konyhával, tv-vel, internettel van felszerelve. Ide általában a látogatók bejöhetnek, sok helyen apuka is bent aludhat. Az ára változó, én eddig 8-12 ezer között hallottam per éjszaka. Én 10.000 forintot fizettem 2 éve. A szombathelyit nem ismerem, ez amit leírtam egy általános leírás.
2/7 A kérdező kommentje:
És az nagy gáz,ha a terhesség alatt gyűjtögetek,hogy vip szobába mehessek,de az orvosnak nem adok hálapénzt?Mert az első szülésemnél se adtam egy vasat se...
2014. jún. 24. 15:25
3/7 anonim válasza:
Általában (persze vannak kivételek) azok kerülnek a vip szobákba, akiknek fogadott orvosuk van, mivel ezekből a szobákból nem sok van. Nekem is volt illetve szülésznőm is, ő intézte nekem a szobát.
4/7 anonim válasza:
Ha külön kell rá gyűjtögetni, akkor inkább tedd félre azt a pénzt váratlan kiadásra, betegségre. Illetve gondolj arra is, hogy készülsz 4 napra, összegy˝jtesz 40 ezret aztán történik valami, ami miatt tovább kwll maradnod, akkor miből fizeted? Addig nyújtozkodj, míg a takaród ér.
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Hát,igazatok van,azt a 40-et inkább a babára költöm,ami maradandó...:)Mert én most se fogok adni a dokinak egy vasat se,hisz ez a munkájuk...
2014. jún. 24. 16:52
7/7 anonim válasza:
Mivel Szhelyen. nem is lehet orvost fogadni így nem is kell. Ott sem a dokinak hanem a szobát a "luxust" fizetnéd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!