Szerintetek kipróbáljam milyen a vajúdás? (dönthetek)
En 59 orat vajudtam, es a gyerekem olyan sokkot kapott, hogy 3 napig csovon etettek, es utana is meg egy hetig volt csecsemoosztalyon. Ennyit arrol mennyire hasznos a vajudas.
Kerdezo, ha szeretned megtapasztalni a poklot, vagj bele. Annyi elonyod van, hogy tuti nem fog a vegtelensegbe nyulni...talan a babat is felkesziti vmire, ki tudja.
Mindenesetre azt en is erdekesnek tartom, hogy az orvos hagy dobteni egy ilyen kerdesben. Gyanitom ennek inkabb pszichologiai oka van...sokan ereznek csalodast csaszar utan, hogy pikk-pakk meglett a baba, es nem volt szuleselmeny. Lehet, hogy o erre gondolt, hogy szeretned atelni az elso szakaszt is.
En amugy a sz.r szules ellenere is, most mar inkabb termeszetesen uton szeretnem megszulni a masodikat, pedig az elsonel meg nagyon szerettem volna csaszart...szoval nem tom. Pokol, gaz, de tulelheto...vagj bele! Egyszer at kell elni. :)
prog császárral szültem, nem vajúdtam,
de én vajúdnék 1 órácskát szivesen, hogy legyen egy halványka fogalmam a szülésről, nem csak annyi hogy visznek a műtőbe és kiszedik.....
a szülésindítástól nem lesz baja a babának
???? Szülésznő vagyok, soha-soha nem indítunk szülést elektív császármetszés után, baromság, hogy sokkot kaphat a gyerek. Felesleges vele vesződni, 1-2 óra oxitól kínlódhatsz ugyan, de semmire nem mész vele. Sőt.
BAromság, hogy szükséges pár órát vajúdni, a férjemet is megkérdeztem azért, ő orvos, ugyanezt mondta.
Én kipróbálnám.
Két császárom volt, sajnos egyiknél sem tapasztalhattam meg milyen egy fájás.
Az elsőnél szivárogni kezdett a magzatvíz, és mivel nem voltak fájásaim, bekötötték az oxitocint. 8 órán át folyamatosan kaptam, de egy centit nem tágultam, és egy enyhe görcsöm se volt, viszont a fiam szívhangja leesett, úgyhogy vittek is a műtőbe.
Másodjára pedig már program császár volt az első miatt, ott meg semmi oxitocin, betoltak a műtőbe, és már kinn is volt a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!