Szül valaki jan. Vége febr. Elején Pécsett? Esetleg a megyeiben? Ti tudtok esetleg arról valamit, hogy mit adnak bent szülés után és mit kell vinni?
én már szültem pont 1 éve, akkor ruhát azt adnak a picire, de vihetsz sajátot is de az elég könnyen összekeveredhet az ottanival arra a pár napra nem érdemes.
elvileg pelust is adnak, bár én vittem ezt meg is látták és rögtön mondták, hogy jó hogy hoztam, mert nekik kevés van :(
nem is adtak a babámra.
vigyél mellszívót én kértem mert császároztak és nem akart be indulni a tej, de leordítottak, hogy nem adnak, pedig volt láttam....
betétet vigyél sokat, hálóinget 3-4 ddb, bugyit is többet,zoknit is, esetleg cumit a babának ha síros lenne az enyém sokat sírt mert nem volt tejem és nem adtak neki enni 3 napig :( de cumi nem jutott akkor eszembe....
hu hirtelen ennyi jur eszembe, de ha még valami eszembe jut írok
kisfiú lesz vagy kislány?
Köszi szépen a választ.Elég sok rosszat hallottam a pécsi csecsemősökről is. Kicsit beparáztam emiatt.
Kisfiúnk lesz. Febr. 2-re vagyunk kiírva.
Ha esetleg még valami eszedbe jutna nagyon szívesen fogadok mindent. :)
első vagyok
igen a csesemösök nem a legkedvesebbek....
a fiam császárral született és nem indult be a tejem 3 napig nem kapott enni, annyira sírt szegényem erre meg a fülem hallatára mondogatták hogy milyen problémás gyerek, azért problémás mert éhes és sír?
tök kiakadtam annyira sírtam én is azt sem engedték meg hogy éjjelre bevigyem ott pasziánszozott a gépen a nő, és nem volt képes vigyázni a gyerekemre egész éjjel kinn voltam vele a folyoson hogy a szobatársak tudjanak aludni, mert nagyon éhes volt és sírt sokat....
juniusban fogok megint szülni de előre félek, sajnos nem tudok menni a klinikára mert a dokim a megyeibe van.
remélem neked jobb élményeid lesznek
jó babavárást
Sziasztok!
Én szeptemberben szültem a megyeiben, és a csecsemősök 80%-a elmehet oda... Császáros voltam, első baba, és első éjjel meg sem bírtam mozdulni úgy fájt a sebem, mire fél 3kor egy "kedves" csecsemős behozta az üvöltő fiamat:
"csináljon má' valamit a gyerekkel mert csak üvölt, és felüvölti a többit is"
Persze hogy üvöltött, nem volt tejem és már nagyon éhes volt a babám. Szóval semmi segítség nélül ott hagyott, úgy hogy még meg sem bírtam mozdulni, ráadásul a szoptatást sem mutatták meg, a pelenkázást sem, semmit. Akármit csináltam nem volt jó, mert amit az éjszakás delegáció mondott az nem tetszett a nappalosnak, szóval áhhh. Borzasztó 4 nap volt. Pelenkát onnantól nem adnak hogy már nálunk van a baba, csak akkor ha épp ők öltöztetik át, szóval azt vigyél, és popsitörlőt is. Ruhát és popsikrémet adnak.
Sok szerencsét, és könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!