Szüléskor tulajdonképpen mi fáj? A has? A hüvely? Vagy minden?
Engem a dokim mindig úgy vizsgált, hogy az soha nem fájt, maximum kellemetlen volt, de az is inkább csak az amnioszkópia. Még szülés közben is, mikor a méhszájat nézte (talán 2-3 alkalommal), arra sem emlékszem. Csak hogy mindig kérdőn néztem rá, hogy na mi van már.
Szülés közben nekem a hasfalam fájt, illetve ahol a méh van. Kicsit olyan érzés, mintha a belső szerveimet tekergették volna. Nem volt derékfájás meg hasonlók, rázott a hideg néha, esetleg hányingerem volt.
Én is pont ugyanígy voltam, mint az utolsó válaszoló. Szülés közben a hasam fájt, mivel görcsöl a méh. Kisugárzott a derekamba. Én is úgy tudnám leírni, mintha tekerednének a belső szervek. A hüvelyem nem fájt. Hányingerem volt vajúdás közben nagyon sokszor.
Amikor szülés közben vizsgáltak, nem emlékszem, hogy az fájt volna, pedig jó néhányszor néztek méhszájat, és nem is csak az én dokim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!