Császár után mikor lehet biciklizni illetve enyhe tornákat elkezdeni? (Nem szoptatok. )
Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 13:05
1/6 anonim válasza:
hasizmozni csak több hónap mulva, egyéb tornát kb 8 hét után, de mindneképp beszélj erröl az orvossal aki mütött.
2/6 A kérdező kommentje:
6 hetes kontrollra megyek 06.11-én, akkor majd ott érdeklődök bővebben. Nagyon le vagyok gyengülve, jó lett volna valami. A hátam is nagyon fáj a sok fekvéstől.
2014. máj. 31. 13:50
3/6 anonim válasza:
6 hetes kontrollon nekem a doki azt mondta, hogy most már mindent csinálhatok ami épp eszembe jut. Addig szerintem érdemes várni. Persze feküdni nem kell folyamatosan. Csak ne emelj sokat és ne vigyél semmit túlzásba. Addig csináld amíg jól esik.
4/6 A kérdező kommentje:
Már mindent csinálok, a sebem sem szokott fájni, húzódni.
Igen, azt megvárom, köszi a választ! :)
2014. jún. 1. 13:31
5/6 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim a 6 hetes kontrollon hogy bármit csinálhatok, betonozni is szabad. Mégsem merek hasizmozni, annyi rémhírt olvastam a neten...
6/6 A kérdező kommentje:
Én annyira félek, hogy valami történik a hegekkel, főleg a belsővel. :(
2014. jún. 4. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!