Milyen betétet kell szülés után használni vagy milyet vigyünk be?
Mindenki azt mondja,hogy a tena lady extra vagy a super a jó,de ezek mennyibe kerülnek?Van olyan aki mást tudna ajánlani és nem kerül sokba?
39 hetes kismama.
Arra gondoltam,hogy nem Tena betétet viszek be,mert nézegettem a boltokban és találtam egy olyat ami hasonlít a tenara,csak hogy ez vastagabb és nem durva anyagból van és elég sok db van benne és egész olcsó.Szerintetek az is jó lesz?
Ki hogy vette észre,hogy megindult a szülés?
Én tena lady supert vittem. 30db került 1500ft-ba, és vittem hálós bugyit, ami tök jól megtartotta a sima bugyit a betéttel együtt.
Nekem elég lett volna 2 napig, de 5 napig használtam a gátseb miatt, mert jó puha és könnyebben tudtam ülni.
12hetes baba anyukája
ma 22:42 vagyok
Szerintem a Tenánál nincs puhább betét.
Nekem vérzéssel indult meg a szülés (tágulási vérzés), aztán rá két órára jöttek az enyhe fájások, majd 6 óra mulva már túl voltam az egészen.
A dm-ben lehet kapni jessa inkontinencia betétet, ha jól emlékszem, 1000 ft körül van az ára, bár ebben 10 darab van csak.(Ez a legnagyobb méretű, sötét lila, mert többféle van ebből is...) Viszont én hálós bugyit sosem használtam, nekem a saját bugyijaim remekül megtartották, szóval arra nem kell költeni.
Szerintem az eléggé kiszámíthatatlan, hogy meddig kell, mert én az első szülésem után 3 hétig csak ezzel a legvastagabb betéttel voltam "biztonságban", nagyon durván véreztem. Ezen felbuzdulva a második szülés előtt jól feltankoltam ilyenekkel, de csak 3 napig kellett, hamar gyenge lett, majd elmúlt a vérzésem, végül el is ajándékoztam, mert megmaradt...
Legközelebb egy csomaggal veszek majd előre, és ha kell még, vetetek utólag... :o)
(az első szülésem fájásokkal indult, a második magzatvízszivárgással + fájásokkal)
Jó szülést Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!