39 hetesen ha besétálok 125/90 körüli állandó vérnyomással, akkor már bent tartanak szülésig?
Figyelt kérdés
Igazából egyáltalán nem vagyok rosszul és az utolsó másfél hétben emelkedett meg a vérnyomásom. Azt olvastam, hogy 140/90 a határérték.Egy hete mérem napi 3szor védőnő javaslatára, aki azt mondta, menjek be a patológiára, ha a 'per' 90 fölött van tartósan (tehát több mint 1 napig). Igazából nem kiugró eredményeket kapok, de 91-92-93-ra jön ki tegnap óta. Utálom a határértékeket. Nem tudom, hogy bemenjek-e. 1-2 hetem van hátra, ilyenkor bent tarthatnak, vagy maradjak a fenekemen nyugiban?2014. máj. 12. 11:11
1/3 anonim válasza:
Nem fognak bent tartani, ugyanis a 125/90 vérnyomás abszolút normális.
2/3 anonim válasza:
Teljesen jó a vérnyomásod, ne aggódj, ez még abszolút mérési hibahatáron belül van! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. máj. 12. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!