Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor fogok szülni? 39 hetes...

Mikor fogok szülni? 39 hetes vagyok.30. -ik hét óta nyitva vagyok. Jövöhét végén már a 40. -ik hétben leszek. Mikor fog indulni a szülés?

Figyelt kérdés
eddig semmi jele,itt-ott barnázok egy picit,meg rengeteg folyás,de az már régóta.mi lessz,ha nem jön fályás,és én totál kivagyok tágulva?mindig ugy érzem,hogy már jön ki a feje,de lehet,hogycsak beképzelem,mert nyitva vagyok.de ilyen nem lehet ugye?biztos lesz jele,amikor korházba kell indulnom?
2009. dec. 27. 09:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem voltak fájásaim, csak keményedett a pocim és kitágultam. Amnioszkópiás vizsgálatra mentem 40+5 hetesen, onnan küldtek szülőszobára és megindították a szülést. Ne félj, nem lesz semmi baj. Olyan nincs, hogy fájás nélkül jöjjön a baba feje! :) Előbb a magzatvíz fog ömleni, ha megreped a burok. Nekem kb. 4 óra alatt meg is lett a picim!

Gyors és könnyű szülést kívánok!!!

2009. dec. 27. 09:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én is nyitva voltam az utolsó 3 hónapban, mégis csak a 40. hét végén szültem.

Ne félj, nem fog csak úgy kijönni a baba, sajna nincs akkora szerencsénk, nem fogod megúszni, 100%-ra tudni fogod, annyira fog fájni, amikor beindul a szülés. Vagy ahogy az előző írta: a magzatvíz távozásából.

Könnyű s gyors szülést Neked!

2009. dec. 27. 11:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem voltam egyáltalán nyitva, sőt magasan volt a baba, mégis az első fájástól számítva 3 óra alatt a kezemben volt, pedig óriási volt és túlhordtam. Ismerősöm a 30. héttől nyitva volt, 42. hét után indították... Addig nem fájt neki, a szülés viszont meg nagyon.
2009. dec. 27. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!