Mire számítsak, be fogják hívni?
Figyelt kérdés
Január 2-re vagyok kiirva, viszont az orvosom a jövő héten végig szabadságon lesz. Nem hiszem, hogy a szabadságon lévőket behívják ha egy kismamájuknak beindul a szülés. Ugye jól gondolom?2009. dec. 27. 09:09
1/8 anonim 

válasza:

Szerintem,ha nem ment el valahova "telelni"akkor biztos behívják,ha kéred.(legalább is Pécsen igy van)
2/8 anonim 

válasza:

Az előző vok.Különben is az sem bíztos,hogy akkor szülsz amire ki vagy irva(ök sem istnek)Én mind a két lányom egy héttel túlhordtam.
3/8 anonim 

válasza:

Ha fogadott orvos,és előre megbeszéltétek-és fizetsz neki-,akkor elképzelhető,h behívják.De sok orvos a szabadsága alatt nem megy a fizetős szüléseihez sem.
Ha viszont csak hozzá jártál és nála szeretnél szülni,nem fogják behívni,végül is szabadságon van,nem dolgozik.
4/8 anonim 

válasza:

Hívd fel és kérdezd meg hogy hívhatják e ha beindul a szülés. Ha fogadott orvos és tudja hogy fizetni fogsz neki, akkor ezt telefonon el fogja tudni dönteni és megmondja neked kerek-perec. Nálunk bejön a doki szabadságról is, ha pedig elutazik akkor az arra a hétre kiírt kismamáit átadja egy kollégájának (GY-M-S megye)
5/8 anonim 

válasza:

Nekem nem jött be, mondjuk külföldön volt:) Viszont jó előre megbeszéltük, hogy ha nem jön ki előbb a pici, és ő elutazik, akkor kit hívjanak. Javasolt két dokit, és végül a szülésznőm döntötte el, hogy melyik legyen:) Őt viszont hívták.
6/8 anonim 

válasza:

Szia!
Elvileg, ha fogadott és megvan beszélve vele, akkor behívják!( hacsak nem külföldön van). Az én orvosom is nyaralt,mikorra kivoltam írva( illetve előtte pár nappal) de átadott másnak, ha esetleg nem érne haza időben:)
Szerintem, ha megbeszéltétek bemegy:)
Minden jót nektek:)Könnyű, gyors szülést:):):)
7/8 anonim 

válasza:

nekem fogadott volt és nem jött be a szabiról
:-((((((((((((
8/8 anonim 

válasza:

A harmadikkal vagyok ugyanannál a dokinál. Mikor szabira ment, előtte mindig megbeszéltük, ha bármi van (szülés, probléma, vérzés, kérdés, aktuális vizsgálat, stb.) kit keressek. Volt, hogy mondta, nyugodtan hívjam, mert bár szabin van, elérhető, volt, hogy még azt is megmondta, milyen számon tudom elérni (amikor neki egy konferencia miatt ki kellett kapcsolnia a telefonját), megkért, hogy mondassam be, hogy hívják ki, és volt, amikor összeismertetett egy kollégával, mert külföldre ment, és nem volt elérhető. Most meg minden órában lehet szülés, és mondta, hogy nem dolgozik az ünnepek alatt, vidéken lesz, de ha szülök, még szenteste is bemegy, csak szóljak a kórházban, hogy jó időben hívják, mert hosszabb az út. Meg kell beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!