Szules, minden korhazban mashogy van?
Figyelt kérdés
Hugom kobanyan szult es nem jo emlekei vannak. Fekudnie kellet az agyon a varras es a beontes is kellemetlen volt szamara.
En a 12. egyik korhazaban fogol szulni es a szuleszno azt momdta akar vegig allva lehet ahogy jobb nekem, meg az agyat is kitoljak, hogy ne lassam :) (persze ezt viccnek szanta gondolom),
Beontes nincs, de ha ugy erzem kaphatok elotte egy koktelt,
kotel, labda, kad es bordasfal...
Miert van ekkora kulombseg korhaz es korhaz kozott?
Vagy csak en lattom rosszul?
2014. ápr. 28. 13:35
1/6 anonim válasza:
Az én tapasztalatom az, hogy szülőszobalátogatáskor megmutatják, hogy mennyi minden van: kád, labda, bordásval, stb. Aztán hogy tényleg engedik-e igénybe venni, az attól függ, hogy milyen szülésznőt fogsz ki. Én ugyanabban a kórházban szültem háromszor, az elsőnél kaptam beöntést, utána pedig fel se kelhettem a szülőágyról, hiába akartam. A másik kettőnél sokkal lazább volt a szülésznő, akkor kaptam labdát, nem is kellett lefeküdnöm csak a vizsgálatokhoz, meg mikor már látták hogy mindjárt a kitolás jön.
2/6 anonim válasza:
Igen,kórház és az épp ott lévő dolgozóktól függ minden
3/6 anonim válasza:
Persze, hely, orvos és szülésznő függő az egész. Én is Kőbányán szültem (gondolom Bajcsy a húgod is), de használtam labdát, vajúdtam kádban, nem sok időt töltöttem el a szülőágyon egyik szülésnél se. A varrás meg mindenhol kellemetlen, szerintem.
4/6 A kérdező kommentje:
Fogadott szulesznom lesz (orvosom nem).
Es nem birom a fajdalmat, hisztis elviselhetettlen leszek...
2014. ápr. 28. 14:09
5/6 A kérdező kommentje:
Igen Bajcsy korhaz, ott voltam vele vegig reggel 8-tol du 16ig,
de nagyon bunkok voltak O meg penzt akart adni nekik.
2014. ápr. 28. 14:14
6/6 anonim válasza:
2x szültem a Bajcsyban, orvosom volt fogadott, szülésznőm nem, de a szülésznőkre se mondhatok semmi rosszat, tényleg segíteni akartak. Sajnálom, h a tesód nem így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!