Volt akinek minden elojel nelkul hirtelen indult meg a szules?
Hát talán az én 2. szülésem is ilyen volt...36.hétben jártam mikor egyik reggel arra ébredtem,hogy fájdogál a derekam.Csak onnan tudtam,hogy ebből akár később szülés is lehet,mert első szülésemnél pont ilyen fájásaim voltak,csak sokkal erősebbek.Na gondoltam,akkor összerakjuk a kórházi csomagot,aznap még 1,5 órát sétálgattam 2 éves fiammal,megvettem amit kellett,gyakorlatilag az egész nap úgy ment ahogy szokott,csak enyhe fájásaim voltak,aztán este egyik pillanatról a másikra úgy bedurvult,hogy bementünk a kórházba,a doki megvizsgált,mondta,hogy 4 ujjnyira nyitva vagyok és kérdezte,hogy hány napja vajúdok:)) mondtam neki,hogy ööö...1 órája...:D kb még 1 óra eltelt és meg is született kisfiam:))
Ilyen szülést kívánok mindenkinek:))
Ja és ha nem tudtam volna,hogy mit "kell" érezni,akkor nem is foglalkozok a fájásokkal amik nap közben voltak,rájuk fogtam volna,hogy sima jósló fájások,egyáltalán nem voltak durvák!
38 hetesen szuletett a kisfiam.
Delelott meg vigan proszivoztam a nappaliba, delutan 4:30 korul keszitettem magamnak egy szendvicset es leultem megnezni a kedvenc musoromat a TV-be.
Mintha ereztem volna egy pukkanast meg melle egy enyhe nyilalast ami belulrol jott.
Kb 30 perc mulva felalltam es ereztem, hogy elont a nedvesseg. Magzatviz volt.
Gondoltam ideje zuhanyozni majd korhazba menni ha elkezdodnek a fajasok. Kb. 10 perce lehettem a zuhanyzoba amikor egybol 3 perces fajasaim lettek. Egy orara volt a korhaz igy gyorsan elindultunk. Az autoba mar eleg nehezen birtam 18:30 korul ertunk oda de akkor nekem mar tolofajasaim voltak. Kisfiam viszont 20:30-kor szuletet. Sokat szenvedtem a tolofajasokkal es vegul gatmetszessel megszuletet.
Nekem semmi elojele nem volt. Joslofajasaim sem voltak, nyakdugot sem lattam eltavozni, nekem sem 20, 10, 5 perces fajasaim nem voltak hanem egybol 3 percesek. Ugyhogy nekem eleg villamcsapas volt a derult egbol. :) Azota mar 4 eves a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!