Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt akinek minden elojel...

Volt akinek minden elojel nelkul hirtelen indult meg a szules?

Figyelt kérdés
ugy ertem, hogy mondjuk nem ment el a nyakdugo, nem voltak fajasok. aztan egyszer csak hirtelen derult egbol villamcsapas.... :)
2014. ápr. 24. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem 36 hetesen fájt pár napig a derekam (de annyira nem volt vészes, simán bejártam a másik megyében lévő munkahelyemre dolgozni), akkor gondoltam, hogy elkezdtem nyílni, így is volt, egy ujjnyira kinyílt a méhszájam, majd elmúlt a fájás, és nem is nyíltam tovább. Nyákdugóval én nem találkoztam. Úgy néztem ki, mint aki nem is akar szülni. Aztán 39+4 naposan egyet keményedett a hasam, és elöntött a magzatvíz.
2014. ápr. 24. 14:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát talán az én 2. szülésem is ilyen volt...36.hétben jártam mikor egyik reggel arra ébredtem,hogy fájdogál a derekam.Csak onnan tudtam,hogy ebből akár később szülés is lehet,mert első szülésemnél pont ilyen fájásaim voltak,csak sokkal erősebbek.Na gondoltam,akkor összerakjuk a kórházi csomagot,aznap még 1,5 órát sétálgattam 2 éves fiammal,megvettem amit kellett,gyakorlatilag az egész nap úgy ment ahogy szokott,csak enyhe fájásaim voltak,aztán este egyik pillanatról a másikra úgy bedurvult,hogy bementünk a kórházba,a doki megvizsgált,mondta,hogy 4 ujjnyira nyitva vagyok és kérdezte,hogy hány napja vajúdok:)) mondtam neki,hogy ööö...1 órája...:D kb még 1 óra eltelt és meg is született kisfiam:))

Ilyen szülést kívánok mindenkinek:))

Ja és ha nem tudtam volna,hogy mit "kell" érezni,akkor nem is foglalkozok a fájásokkal amik nap közben voltak,rájuk fogtam volna,hogy sima jósló fájások,egyáltalán nem voltak durvák!

2014. ápr. 24. 14:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem előjelek nélkül indult. 38 hetes voltam, este lefeküdtünk aludni, addig egy deka jóslóm semmim nem volt, reggel nagy mennyiségű folyásra keltem, óránként egy fájásom volt. Oxit kaptam és 3 óra alatt lett meg a kisfiam.
2014. ápr. 24. 14:14
 4/9 anonim ***** válasza:
40 hèten èjjel fàjàsokra èbredtem. Elötte semmi nem volt se jósló se derèkfàjàs semmi... De ezek utàn 1 egèsz napot vajúdtam. Szóval derült ègböl villàmcsapàs nem lètezik. Ha a szülèsre èrted ezt...
2014. ápr. 24. 14:30
 5/9 anonim ***** válasza:

38 hetesen szuletett a kisfiam.

Delelott meg vigan proszivoztam a nappaliba, delutan 4:30 korul keszitettem magamnak egy szendvicset es leultem megnezni a kedvenc musoromat a TV-be.

Mintha ereztem volna egy pukkanast meg melle egy enyhe nyilalast ami belulrol jott.

Kb 30 perc mulva felalltam es ereztem, hogy elont a nedvesseg. Magzatviz volt.

Gondoltam ideje zuhanyozni majd korhazba menni ha elkezdodnek a fajasok. Kb. 10 perce lehettem a zuhanyzoba amikor egybol 3 perces fajasaim lettek. Egy orara volt a korhaz igy gyorsan elindultunk. Az autoba mar eleg nehezen birtam 18:30 korul ertunk oda de akkor nekem mar tolofajasaim voltak. Kisfiam viszont 20:30-kor szuletet. Sokat szenvedtem a tolofajasokkal es vegul gatmetszessel megszuletet.

Nekem semmi elojele nem volt. Joslofajasaim sem voltak, nyakdugot sem lattam eltavozni, nekem sem 20, 10, 5 perces fajasaim nem voltak hanem egybol 3 percesek. Ugyhogy nekem eleg villamcsapas volt a derult egbol. :) Azota mar 4 eves a kisfiam.

2014. ápr. 24. 14:44
 6/9 anonim ***** válasza:
39 het par naposan indult meg, elotte par napig hanyingerem volt, de pl. masodik babanal mar tobb, mint egy hetig volt hanyingerem, de nem indult meg vegul csaszar lett. Szoval, elsonel nem volt semmi fajas, semmi, ejjel 1korul elontott a magzatviz, aztan szivargott vegig, ugy mentunk be a korhazba es aokaig voltak gyengek a fajasok, azaz nekem erzesre erose voltak:) es 12 ora volt, mig megszuletett a baba.
2014. ápr. 24. 15:23
 7/9 anonim ***** válasza:
39hetesen egyik reggel mikor felkeltem akkor éreztem az első fájást,és onnantól 3-5percesek voltak végig!
2014. ápr. 24. 16:35
 8/9 piroska és a farkas ***** válasza:
Én hajnali 1.50-kor ébredtem fájásra, zuhanyoztam, hátha jósló, de végül 3-kor mentőt hívtunk. Fél4kor a kórházban megkérdezték tőlem, h apás szülést tervezünk-e, mondtam, hogy nem, csak apás vajúdást. Mire közölték, hogy : " Hát az már nem lesz". Fél5-kor kint volt a kislányunk.... Se nyákdugó, se magzatvíz...
2014. ápr. 24. 18:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Első fájás, amit éreztem 3 perces volt, majd elöntött a magzatvíz. Félórán belül bent voltunk a szülőszobán, már 3 ujjnyira kitágultam, azonnal hívták az orvosunkat, hogy jöjjön. Jóslófájás, nyákdugó nem volt. Szülés előtt 2 nappal még dolgoztam, a gyerkőcöm 39+3-ra született.
2014. jún. 3. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!