Császár után mért jön ki az aranyér? Mit tehetek ellen?
Terhelés miatt..nekem 10 éve van három,ritkán vérzik, de még csak most vagyok terhes először, nemtudom mi lesz, amúgy nekem a sport okozta.
Amit most reklámoz a tv nem tudom a nevét,de a szomszédnak bejön..én most akarom kipróbálni...ha tartósan vérzik orvoshoz kell menni,mert műteni kell, ne ijedj meg nem biztos, de innen sima kitaposott út vezet a végbélrákhoz,persze a kezeletlen aranyérre gondolok, ráadásul a vérzés miatt sok fertőzéstis elkaphatsz,és hamarabb megbetegedhetsz,,nekem hidd elnem játék, már én is aggódom, hogy eddig még gond nélküli, de szülés után mi lesz??
Szia!
Vegyél a gyógyszertárban Aurobin kenőcsöt,nagyon jó aranyérre.Engem is császároztak,és nekem is kijött.
Minden jót,üdv
Nekem is kijött az aranyerem!Lassan 1hónapja szenvedek vele kaptam kúpot,gyógyszert!Nagyon kellemetlen föleg amikor a nagy dolgomat végzem!:-(
Hát kitartás sajnos mindenkinél elöjöhet!:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!