Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után mért jön ki az...

Császár után mért jön ki az aranyér? Mit tehetek ellen?

Figyelt kérdés
13napja császároztak ,sosem volt aranyerem most mégis iszonyat viszketek és néha fájdogál és vérezget.Mit tegyek ellen,hogy elmúljon???..én azt hittem csak annak van aki erőlködik szülésnél..
2008. júl. 26. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Terhelés miatt..nekem 10 éve van három,ritkán vérzik, de még csak most vagyok terhes először, nemtudom mi lesz, amúgy nekem a sport okozta.

Amit most reklámoz a tv nem tudom a nevét,de a szomszédnak bejön..én most akarom kipróbálni...ha tartósan vérzik orvoshoz kell menni,mert műteni kell, ne ijedj meg nem biztos, de innen sima kitaposott út vezet a végbélrákhoz,persze a kezeletlen aranyérre gondolok, ráadásul a vérzés miatt sok fertőzéstis elkaphatsz,és hamarabb megbetegedhetsz,,nekem hidd elnem játék, már én is aggódom, hogy eddig még gond nélküli, de szülés után mi lesz??

2008. júl. 26. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Vegyél a gyógyszertárban Aurobin kenőcsöt,nagyon jó aranyérre.Engem is császároztak,és nekem is kijött.

Minden jót,üdv

2008. júl. 26. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is kijött az aranyerem!Lassan 1hónapja szenvedek vele kaptam kúpot,gyógyszert!Nagyon kellemetlen föleg amikor a nagy dolgomat végzem!:-(

Hát kitartás sajnos mindenkinél elöjöhet!:-(

2008. júl. 27. 00:09
 4/4 A kérdező kommentje:
KÖszönöm,azért remélem vissza tud menni és nem kell egy életen át szenvednem vele.
2008. júl. 27. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!