Szülhetek vagy császározni fognak?
Figyelt kérdés
babát várok,de trahicard a szívem,azaz. nappal túl sokat ver max 156 este keveset 47. Hajlamos vagyok ezért a szivleállasra? szülhetek vagy császározni fognak?2014. ápr. 22. 06:42
1/4 anonim válasza:
Ezt a dokival kell megbeszélni, ha gyógyszerrel kompenzálható akkor talán szülhetsz, de szerintem császár.
2/4 anonim válasza:
Elöször is a császár is szülés!!!!
Az meg, hogy megy-e símán vagy mütét kell, az orvos dönti el.
3/4 A kérdező kommentje:
kedves utolsó tisztában vagyok vele csak nem mindegy, hogy mire keszüljek! egyébként köszönöm a válaszokat jah a trahichardiára nem kaptam egy szem gyógyszert sem!
2014. ápr. 22. 08:41
4/4 anonim válasza:
Ezt orvos fogja eldönteni. A császár is megviseli a szívet, nem csak a sima hüvelyi szülés. Ezt neki kell mérlegelni. Nem arról van szó, hogy a hüvelyi szülés hú, de megterhelő, a császár meg pikk-pakk. Műtét, ami igencsak kihat az egész testre. Utána meg véralvadásgátló 3hétig, stb. Ezt szerintem nem mi fogjuk tudni megmondani neked. A szülés előtt ezért van belgyógy kontroll, meg beszélgetés az anesztessel, hogy ezeket felmérjék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!