Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyibe kerül a hasleszórító...

Mennyibe kerül a hasleszórító bugyi? Elsőként arra az Anitásra gondolok, mert azt sokat hallom. És milyen van még, és mennyire hasznos szülés után?

Figyelt kérdés
2008. júl. 26. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Én vettem hasleszorító övet is, de kinyomta még jobban az aranyeremet, ezért nem tudtam rögtön a szülés után használni, de vettem az Anita nevű bugyiból is és az nagyon jó! Az öv 3800, a bugyi 500 Ft-volt mi Pécsett élünk. Gondolom kisebb városban azért ocsóbb valamivel. Remélhetőleg.
2008. júl. 26. 10:37
 2/4 anonim ***** válasza:
bocsi lemaradt egy nulla, tehát a bugyi 5000 Ft volt.
2008. júl. 26. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Még én sem vettem leszorítós bugyit, de én is az Anitára pályázok, mert nagyon jókat hallottam róla. Sokan azt mondják, hogy még akkor is hasznos, ha nem volt nagy hasad, mert könnyebb a mindennapi teendőket ellátni vele mert nagyon jól tartja a hasat. Akivel eddig beszéltem annak nagyon bejött. Csak ugye az ára tényleg húzós.
2008. júl. 26. 12:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is Pécsen vettem a Plázában a bababoltban, már nem tudom milyen márka, az enyém is 5000 volt és nagyon hasznosnak bizonyult.
2008. júl. 26. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!