Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 8 hete szültem, most megjött...

8 hete szültem, most megjött 9 napja vérzek normális ez?

Figyelt kérdés
2008. júl. 26. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen normális. Nyugodj meg. Én hüvelyi úton szültem és a gyermekágyi vérzésem 5 és fél hétig tartott, majd öt nap szünet és rendes menzesz ami tartott még hat hétig. Ne aggódj. Tampon használata még két hónapig szigorúan TILOS, akkor is ha császáros vagy. Ki kell tisztuljon a méh, nekem borzalmas vérrögök jöttek ki, kb. 10 cm hoszzú és két cm széles, de utána elmúlt. Gyors gyógyulást kívánok: T.
2008. júl. 26. 10:41
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi miért nem lehet tampont?
2008. júl. 26. 12:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia újra én vagyok. Azért nem szabad tampont használni, hogy rendesen ki tudjon tisztulni a méh, ill. ha hüvelyi úton szülsz akkor a hüvelyfal is állandó irritációnak van kitéve. És hát az ugye szülésnél kissebb-nagyobb mértékben sérülni szokott. Nekem durva szülésem volt, és most voltam újra a dokimnál (12 hét után is) még azt mondta, hogy gyógyuló félben van a hüvelyem, a gátam és a méhem. A vérrög pedig a tampontól nem tud úgy eltávozni, ezért nem szabad. T.
2008. júl. 26. 12:58
 4/4 A kérdező kommentje:
aha értem köszi
2008. júl. 26. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!