29re vagyok kiírvi, de a babúci még nagyon jól érzi magát odabent. Ha a méhszáj teljesen zárt még mindig, mennyi az esélyem hogy időre megszülök?
Figyelt kérdés
Már nagyon szeretném látni a picifiam:)2008. júl. 25. 20:34
1/2 anonim válasza:
Én is 29-re vagyok kiírva a helyzetem ugyan az mint a tied nekem azt mondta az orvosom, hogy attól mert zárt a mészájam bármikor beindulhat a szülés!
Ne aggódj minden oké lesz!
Boldog babavárást
2/2 anonim válasza:
A zárt méhszáj semmit sem jelent.Engem túlhordással befektettek.(Komoly két nappal voltam túl,és teljesen probléma mentes várandósság.)Este 7 körül megnézett a doki,mert szaporodtak a jóslók.C3000.Majd hajnali 3kor megszületett a lányom.Tehát annak csak be kell indulni és megy minden rendben.Teljesen mindegy,hogy én most túl hordtam,mint szülés után kiderült még akár maradhatott is volna egy hetet,mert csúszásban volt a naptárhoz képest az érettsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!