Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Faros babát simán szülni...

Faros babát simán szülni második terhesség alatt lehet? Miben más, nehezebb?

Figyelt kérdés
2. babám eddig faros, ha nem fordulna be, megszülhetem simán? Miben más, mint a fejvégű baba? Nehezebb, kockázatosabb?
2014. ápr. 9. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Nehezebb és kockázatosabb is. Kórháza válogatja, hogy engedik-e a faros szülést. Nekem egy ismerősöm második babáját természetes úton szülte, habár faros volt a baba, de nagyon sok helyen ez automatikus császárt jelent.
2014. ápr. 9. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
A faros szülés kockázatosabb, mert a fej utoljára jön, így ha például elakad vagy a nyakára van tekeredve a köldökzsinór, nem tudnak már sürgősségi császározni. Nekem a harmadik babám volt sokáig faros, az orvos azt mondta, hogy meg lehet szülni simán, de ha eljön az ideje, megbeszéljük a kockázatokat, hogy tudjak dönteni. Szerencsére megfordult. Hány hetes vagy? Többedik baba általában csak később fordul be.
2014. ápr. 9. 21:36
 3/7 A kérdező kommentje:
29.a kezdettől faros, de nagyon remélem befordul.
2014. ápr. 9. 21:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia, nekem mondjuk elsö baba volt farfekvéses de sikerült megszülnöm hüvelyi ùton... Amit mondott a dokinöm az az , hogy maga a vajúdás viszonylag gyorsan kell hogy menjen, majd a kitolàs szintén... Ehhez képest 19 òra alatt lett meg a 10 cm és 3/4 de óra volt a kitolàs... Mindketten jól vagyunk. Azert mielott ezt engedték, beszkennelték a medencémet gyorsan ( 4 hettel korabban jott a babank) és uh gal megmérték a fejét, hogy tutira kifér-e... A kitolàsnàl nem tudnak segìteni , ott neked kell erösnek és kitartònak lenni... De meg lehet csinàlni... Én még ìgy is egy nagyon szép emlékként örzöm ezt... Ja, egy màsik még, kötelezöen kaptam az epiduralis érzéstelenitést, nem mondhattam nemet... Nemtom otthon ez hogy zajlana, sokan mondtàk, hogy otthon màr megcsàszàrotak volna ...
2014. ápr. 10. 03:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia en az elso babam termeszetesen szultem de a masodik faros volt es az is maradt. Rettegtem a csaszar gondolatatol, de megis vegul azt valasztottam, mert ahogy az elottem szolok jol leirtak, kockazatos. Igen meg lehet szulni, de nekem nem ert annyit a kockazat, hogy valami baja essen es egy eleten at banjam, hogy nem mertem a csaszarral megkonnyiteni a dolgot. Ez csak egy velemeny, egy dontes. Majd ugyis erzed mi szamodra a helyes, ha nem fordulna meg. De meg a szules napjan is befordulnak sokan, ugyhogy bizz benne! Sok szerencset!
2014. ápr. 10. 05:04
 6/7 anonim ***** válasza:
vannak praktikák, amikkel elvileg meg lehet fordítani, ilyeneket nem próbáltál?
2014. ápr. 10. 08:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Milyen praktikák?
2014. ápr. 10. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!