Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek elég ezeket vinni...

Szerintetek elég ezeket vinni a kórházba, vagy írjak még valamit a listához? Esetleg Ti mit tartotok feleslegesnek? Mi az amit már a szüléshez vigyek és mi, amit elég ha utánam hoz a párom?

Figyelt kérdés
Ha van szegedi tapasztalat, akkor érdekelne, hogy itt mit adnak a babának és nekem és mit nem? Szülés kórházi hálóingben, vagy sajátban? Baba saját ruhában, vagy kórháziban? Mindenkinek köszi, aki válaszol.
2014. ápr. 5. 21:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ok, akkor ezeket lehúzom:)
2014. ápr. 5. 21:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Körömvágó olló szerintem tök fölösleges. A kórházi hálóing pont jó volt szülésre. Utána nekem elég volt 1 hálóing, mert nem lett koszos, de ha kell még majd visznek be neked. Nem tudom van-e mellszívó az osztályon, de nekem életmentő volt, mivel másnapra úgy bedurrantak a melleim, hogy már spriccelt belőle mindenfelé a tej.
2014. ápr. 5. 22:54
 13/17 anonim ***** válasza:

Nedves wc papír!!! Beöntés után ritka hasznos dolog.

Szülőszobára törölköző, tusfürdő, száraz és nedves wc papír, papucs, szőlőcukor.

Osztályra egyedi igény szerint, az eldobhatós bugyi remek találmány. Na meg az éjszakai méretű betét.

Debrecenben nem kell babaruhát vinni, így az nem volt, de cumisüveg se kellett. Esetleg bimbóvédő, de azt menet közben is meg tudják venni, ha kell.

2014. ápr. 5. 23:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia !

Domestos helyett vigyél inkább Sanytol-t.

Én is azt vittem :)

2014. ápr. 6. 01:47
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, jegyzetelem amit írtok:)

Az eldobhatós bugyit én is felírtam először, csak annyi rossz véleményt olvastam, hogy a Tena hálósra cseréltem a listán. Mit gondoltok, kell ez is, az is? Vagy csak az egyik elég? Vagy vegyek csak kínais 200 Ft-s pamut bugyit, aztán amelyik használhatatlanná válik, azt majd kidobom.

2014. ápr. 6. 08:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Eldobható bugyi éjszakai always betéttel. Nálam ez volt a tuti, felesleges vastag betét. De mindenki maga tudja.
2014. ápr. 6. 12:57
 17/17 A kérdező kommentje:
Mitől függ, hogy mennyire fogok vérezni? Honnan tudhatom, hogy melyik lesz jó? A menstruációim elég erősek voltak.
2014. ápr. 6. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!