Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez mi lehet? Nyákdugó?

Ez mi lehet? Nyákdugó?

Figyelt kérdés
Első terhességem 34.hétben járok, két napja érzem, hogy fáj a hasam allja, menstruáció jellegű görcseim vannak. Tegnap reggel fehéres, krémszerű váladékom volt, most nemrég pedig kocsonya szerű váladékom, amit szét tudtam húzni két újjammal. A dokim jelenleg szabin van... Mi lehet ez???
2009. dec. 18. 15:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még nem a nyákdugó,én ugyanígy jártam,amikor terhes voltam.Azt hittem hogy ez már az,de nyugi,ha elmegy a nyákdugód,azt konkrétan tudni fogod,nem fogod találgatni,hogy ez az lehet-e:-)Amúgy nekem a szülésem napján ment el,de állítólag van akinek hetekkel előtte.Ha beírod a keresőbe a nyákdugó szót rengeteg történetet találsz,meg azt is,hogy hogy néz ki:-)))
2009. dec. 18. 16:14
 2/2 anonim ***** válasza:
A nyákdugó kocsonyás, véreres, esetleg kékes eres. Távozhat egyszerre, vagy kis mennyiségben, napokon keresztül. Nem lehet összetéveszteni a fehéres, krémszerű váladékkal, mert ez áttetsző. Tényleg a legjobban a kocsonyához hasonlít, de kissé rugalmas.
2009. dec. 20. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!