S. O. S ma megyek vissza 6 hetes kontollra a nőgyógyászhoz a gátsebem szétnyílt ( első szülés) van itt, aki így járt szülés után?
Esti műszakos a nődkid?
Nem jártam így, nem is hallotam ilyet, nem tudom mi a teendő...
De ajánlom , hogy használj FLP-s aloe vera first sprét ahányszor csak vécére mész.
Nekem nem nyílt szét a sebem. Az első szülésnél tiszta matyóhímzés voltam alul, még a méhszájat is kellett varrni, mert berepedt. Viszont irigykedve néztem a már a varrattól megszabadított anyukákat, hogy milyen szépen tudnak ülni.
Az én lánykám 3 hónapos volt, mikor a párom szedte ki az utolsó 10-12 cm-es varratot, mert hiába mentem vissza a dokihoz, hogy nem tudok ülni és mindenhogy nagyon fáj, nem látott semmit. Egyszer fürdés közben vettem észre, hogy lóg valami damilféle alul. Meghúztam, de nem jött tovább, aztán fürdés után, mivel én nem láttam oda be, a párom vágta el a hurkot és ki tudta húzni a madzagot.
Attól kezdve hawaii volt az életem.
39 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!