Hétfőn elment a nyákdugó, tegnap voltam orvosnál 1111 a méhszáj. Mennyi lehet még vissza?
Figyelt kérdés
Néha van egy kevés váladék, amire azt mondta az orvos, hogy normális, mert nyílok. Nincs görcsöm,csak elég sokat keményedek.
Tudom, hogy nem vagyunk egyformák, de kb mennyi lehet vissza?
Köszi a válaszokat!
2008. júl. 23. 11:28
1/4 anonim válasza:
Szerintem már nem sok. Mennyi idős vagy? Lent van már a feje? Érzel nyomást? Mert akkor lehet, hogy hirtelen fog beindulni magzatvíz elfolyással, szivárgással. Nekem így indult. 2 hós kislány anyukája.
2/4 A kérdező kommentje:
37 hetes vagyok, a baba UH szerint 2 héttel nagyobb... A buksija lent van pár hete. NÉha érzek nyomást, de lehet, hogy csak attól van, ahogy mozog, vagy már nehéz... nem tudom; első baba lesz. Kicsit félek.
2008. júl. 23. 20:19
3/4 anonim válasza:
Szerintem már nincs sok hátra. Ne félj, minden nappal, minden perccel közelebb kerülsz a babádhoz! Sok sikert és könnyű szülést! Első válaszoló voltam.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Még mindig egyben vagyunk. Nem tudom mikor lesz baba, de a mai napot elég nehezen viselem, már sehogy nem jó, se ülni, se feküdni, és olyan lettem, mint a mamut. De szeretnék túllenni mindenen!
2008. júl. 24. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!