Mit szóltok hozzá, hogy a legtöbb helyen, ahol
látogatási tilalom van elmarad az Apás-szülés?
Sajnos tényleg vacak helyzet,de a járvány miatt muszály betartani mindent,hogy a pici babák és a mamák ne kapjanak el pár órásan-naposan semmi vírust.Így is elég nagy stressz a születés...Csak azzal vígasztalódhatunk,hogy régen is mindenki megszült apa nélkül is:(
2009. dec. 14. 10:56
Nagyon durva. Én márciusban szülte, és akkor csak sima influenza tilalom volt de akkor a magándokik elintézték az apás szülést. Nagyon együtt érzek veletek kismamik, de ügyesek lesztek, és egyedül is menni fog!!!!
2009. dec. 14. 10:57
Hát én már megszültem,de együtt érzek veletek kismamák.Gondoljatok arra,hogy a kisbabátok érdeke,az óvintézkedés.Hiszen olyan kis védtelenek abban a pár napban.
2009. dec. 14. 11:15
Mind két szülésemkor (2000. január és 2009. március) járvány és látogatási tilalom volt,de attól még apás szülésem volt. A Margit kórházban szültem.
2009. dec. 14. 12:22
Szent Imre kórházban fogok szülni, látogatási tilalom van, de apás szülés lehetséges ettől.
De hogy vajúdásnál bent lehet e az apa, ez egy jó kérdés...
2009. dec. 14. 12:30
Ne csináljátok :(
Mi mindenféleképpen apás-szülést akarunk a váci kórházban!Én akkor megfolytok ott bent vkit,ha nem engednek be apával együtt!
2009. dec. 14. 13:38
7/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Pedig én pont ma kérdeztem meg és nincs apás szülés Vácon,ameddig fel nem oldják a látogatási tilalmat!
Szia! Én ma 1 hete szültem és látogatási tilalom van a kórházunkban. Nemhogy nem lehetett apás szülés, de apa nem is láthatta szombatig a kiscsajszit. Én baromira ki voltam borulva szülés előtt, hogy nem jöhet be. Erre készültünk 9 hónapig és ez egy soha vissza nem térő alkalom, amit az ember csak 1x él át. Dehát visszatartani nem tudod :-) Ember tervez, vírus végez:-(
2009. dec. 14. 14:53
Ez olyan gonoszság!Legalább addig engednék be őket!Szerintem annyi még beleférne!Én most sírva is fakadtam!Mi is a kezdetektől így terveztük!Akkor tényleg megfolytok vkit!Remélem december végére,január elejére feloldják ezt!Ennyire nem lehetek peches! :'(
2009. dec. 14. 15:13
Én amikor tavaly szültem, akkor kalicivírus miatt volt tilalom, de csak a látogatásra vonatkozott, a szülésre szerencsére bejöhetett a férjem. Engem ez is kiborított, hogy szüléskor láttam utoljára, utána elküldték. Úgy hiányzott 3 napig, nagyon sírtam :( (soha egy napot se voltam még nélküle addig)
Ha most szülnék, tuti olyan kórházat választanék, ahova bejöhet az apuka, képes lennék még a 39.héten is orvost váltani emiatt. Nekem fontos lenne, hogy ott legyen a férjem a szülésnél (egyébként neki is). Inkább mennék másik helyre, ahol nincs tilalom.
Ti ezen nem gondolkodtatok el?
2009. dec. 14. 15:43
Kapcsolódó kérdések: