Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 10 hónapja szültem szoptattam...

10 hónapja szültem szoptattam 9 hós koráig egy hónapja megjött a mezneszem pár napig volt, most már meg kellett volna hogy jöjjön. Többi lent?

Figyelt kérdés
Kérdésem, hogy szülés után az első menzi után nem szokatlan, hogy nem napra pontosan jön meg ugye?Olyanokat kérdezek akik már szültek és így voltak.Az is lehet, hgoy most rendszertelen lesz?

2014. márc. 6. 10:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Én 16 hónapos koráig szoptattam a kisfiamat, de megjött az első mensim szülés után már 6 héttel.. Nekem terhesség előtt sem volt rendszeres, és most sem az (bár beállt nagyjából 28-35 napra). Ha szülés előtt rendszeres mensid volt, lehet, hogy vissza fog állni idővel. Ha nem, akkor sem kell megijedni. Nekem a doki azt mondta: "Szüljön mégegy gyereket, hátha akkor jó lesz." :D
2014. márc. 6. 11:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Az elso terhesseg utan, ahogy megjott a menzeszem, azonnal beallt.

A masodik utan viszont az elso menzesztol kellett fél év, mire rendszerezodott es beallt.

Szoval nyugi, nekem azt mondta a nogyogyasz, szules utan barmi lehet ;)

2014. márc. 7. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!