SOTE II-n fogok szülni,2 héten belül. A babának mit vigyek be?
Figyelt kérdés
Amit összekészítettem: egy csomag eldobható pelenka, popsitörlő, popsikenőcs, zokni, sapka, kesztyű, puha takaró, néhány textilpelenka. Kihagytam valamit? Ti mit vittetek magatokkal még? Ruhát pl? Vanm olyan, amit írtam, de felesleges? Adnak ott is pelenkát, vagy úgy számoljak, hogy nekem kell az összeset vinni?2008. júl. 22. 12:41
1/1 anonim válasza:
Én is a Sote II-esen szültem, 32 napja. Sajnos nem nagyon foglalkoznak a babával, nem szeretik, ha betolod a csecsemőosztályra sem. Nekünk elmondták a tanfolyamon, hogy a kórház súlyos anyagi gondokkal küzdd, ezért az alkoholon és a hintőporon (ami a köldökcsonkhoz kell) kívűl+popsikrém, nem adnak semmit. Illetve még természetsen ruháőt adnak, amíg bent vagytok! Ezért pelust és popsitörlőt mindenképp vigyél magaddal, én vittem kesztyűt is. Más nem kell, csak majd a hazamenetelhez!
Sok boldogságot a babához és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!