Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki szült a szigetvári kórházba...

Ki szült a szigetvári kórházban és melyik orvosnál és szülésznőnél?

Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Én fogok kb 4-5 hét múlva! :) Én a Rétvárit Csabát választottam,sok orvosnál megfordultam, de nála jobbat nem találtam. Nagyon alapos, rendesen megvizsgál és mindent megnéz! Szeretem, hogy vicces, közvetlen kapcsolatot tudok vele kialakítani, bármit kérdezek elmond mindent részletesen mi miért történik! Kicsit hadar és kell rá várni rendelésen,mert sokan vannak nála, de én csak ajánlani tudom!

Azt mondta a védőnő, hogy minden szülésznő nagyon jó szakember, bár személy szerint a Csirke Ritát dicsérték nagyon, de akinél más volt bent az is megnyugtató dolgokat mondott.

Amúgy a szigetvári kórház szülészete nagyon szép, most lett felújítva, nekem nagyon tetszik, választhatsz milyen szobába akarsz lenni(egyedül, kétágyas, többágyas) van alternatív vajúdószoba!

Remélem tudtam segíteni!

2009. dec. 13. 11:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Én mindkét gyermekemet Rétvári doktornál szültem és csak ajánlani tudom.Viszont a kórháztól ne várj túl sokat.
2009. dec. 13. 16:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Második válaszoló, azt mire értetted, hogy a "kórháztól ne várj sokat"?Szerintem nagyon modernre megcsinálták.
2009. dec. 13. 17:03
 4/7 anonim ***** válasza:
A kórház jó, a nővérek, szülésznők rendesek! A VIP szoba meg megéri nagyon az árát. Kernernél és Novákné Editnél szültem, mindkettővel elégedett voltam.
2010. ápr. 13. 14:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a Kernertől hülyét kapok! Mellettem a leányzó vajúdott (nem volt fogadott orvosa) és kernek egész éjjel még felé se nézett, meg se vizsgálta semmi, reggel 6 kor ruzicska váltotta megvizsgálta rögtön vitte a szülőszobára és császár lett a vége!!!! Szóval nem nagyon szimpi az a doki nekem:)
2010. ápr. 13. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Én meg amikor bementem éjjel, aki épp ügyeletes volt, az megvizsgált, és közölte, reggel jön be a dokim, addig menjek a szobába és várjak... De nem is tudok nevet mondani, ki volt ott, mivel összesen egyszer láttam...

14,01-es voltam

2010. ápr. 14. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Még mindig én :)

Úgy látszik éjjel nem kell sokat várni a dokiktól :D

2010. ápr. 14. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!