Ki szült a szigetvári kórházban és melyik orvosnál és szülésznőnél?
Én fogok kb 4-5 hét múlva! :) Én a Rétvárit Csabát választottam,sok orvosnál megfordultam, de nála jobbat nem találtam. Nagyon alapos, rendesen megvizsgál és mindent megnéz! Szeretem, hogy vicces, közvetlen kapcsolatot tudok vele kialakítani, bármit kérdezek elmond mindent részletesen mi miért történik! Kicsit hadar és kell rá várni rendelésen,mert sokan vannak nála, de én csak ajánlani tudom!
Azt mondta a védőnő, hogy minden szülésznő nagyon jó szakember, bár személy szerint a Csirke Ritát dicsérték nagyon, de akinél más volt bent az is megnyugtató dolgokat mondott.
Amúgy a szigetvári kórház szülészete nagyon szép, most lett felújítva, nekem nagyon tetszik, választhatsz milyen szobába akarsz lenni(egyedül, kétágyas, többágyas) van alternatív vajúdószoba!
Remélem tudtam segíteni!
Én meg amikor bementem éjjel, aki épp ügyeletes volt, az megvizsgált, és közölte, reggel jön be a dokim, addig menjek a szobába és várjak... De nem is tudok nevet mondani, ki volt ott, mivel összesen egyszer láttam...
14,01-es voltam
Még mindig én :)
Úgy látszik éjjel nem kell sokat várni a dokiktól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!