"zseles ill. sürü tojasfeherje" allagu dolog lehet a nyakdugom?
Igen lehet,nekem is a 37 hét körül ment el.Egyáltalán nem volt véres,inkább fehéres átlátszó színű volt.Nekem több részletben távozott,de nem lehet mással összekeverni(gondolok itt a folyásra).
Bocsi mindenkitől előre is,de Én a takonylabdához tudom leginkább hasonlítani (biztosan emlékeztek erre a gyerek "játékra".
3 hetes bébi anycija
Vasárnapi nap volt amikor elment az első darabja (utána még 2 napig jöttek ki a maradványai),és pénteken hajnal fél 2 kor folyt el a vizem :).
Sok szerencsét-gyors könnyű szülést!! :D
Nálam annak idején kb 3-4 nap telt el a nyákdugó után. Nekem is olyan ,meztelencsiga szerű volt, semmi vér vagy barnás színezet.
Csak amikor már jöttek a fájások is és tágultam, akkor jött ki "egyben" a maradék része, na az már véres volt.
Tényleg nem lehet összekeverni semmivel. Első babám van nekem is, de amikor megláttam a kocsonyás izét, rögtön tudtam, mi az...
Nekem hasmenésem sem volt, sőt, ellenkezője....a kórházi kúptól sem sikerült produkálnom semmit...
A keményedés a készülődés jele, de ettől még 2-3 heted is lehet hátra. Szóval nyugi, készülődik a tested a nagy napra, de semmi baj nincs.
Csak a higiéniára vigyázz most már nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!