Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fogadott orvos nélkül VIP...

Fogadott orvos nélkül VIP szoba? Lehetséges? Nagyon fura lenne?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén nem szeretnék fogadott orvost majd, de szeretném a VIP szobát 3 napra, ha éppen szabad. Ez így nagyon fura? 7500/nap a szoba, saját fürdő, saját konyha, TV, kényelmes ágy, ahova apuka is bemehet, illetve mellettem lehet a babám, ami a legfontosabb. Ezzel szemben 4-5 ágyasok a sima szobák, de a babák itt nincsenek az anyákkal, meg vannak a 2 ágyas szobák, ahol a babák is ott vannak. (ebből nem sok van :()

Ha jól sikerül minden a szülésznőnek adnék pénzt, meg az ügyeletes orvosnak, de közel sem 100 ezret.

Nem vagyok amúgy smucig, csak a szobát nem érzem pénzkidobásnak, a fogadott orvost meg igen. Ha jól dolgozik, ha nem, ki kell fizetni... és kitudja milyen lesz.

Nem tudom, lehetséges-e egyáltalán fogadott doki nélkül ilyen szobát "kivenni", vagy jobb esélyem lenne ha lenne magán dokim?

2014. febr. 24. 14:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ahol én szültem, bárki kaphat ilyen szobát.(feltéve ha van hely) Én is ilyenben voltam, és ügyeletesnél szültem.
2014. febr. 24. 14:46
 12/14 A kérdező kommentje:
Újabb jó hír :)
2014. febr. 24. 15:17
 13/14 anonim ***** válasza:
57%

én inkább az orvosnak fizetnék a helyedben. Nem tudom milyen kórházban szülsz, de a legtöbb kórházban a falak - mintha papírból volnának, egy csecsemő osztályon.

Szerintem készülj fel lélekben, hogy az a két-három nap az nem egy pihentető wellness hétvége lesz, egy biztos: aludni nagyon keveset fogsz. :) pénzkidobás. Nekem a védőnő azt mondta, ha tehetem, előtte próbáljak aludni 4-5 napot zsinórban, mert hiába lenne saját szobám, állandóan áthallatszik az üvöltés, nincs értelme, ha többet vagytok legalább tudtok beszélgetni.

2014. febr. 24. 18:54
 14/14 anonim ***** válasza:

VIP szoba nem orvosfüggő, csak legyen szabad, ha éppen szülsz:)

Ha fizetsz érte, mindegy, hogy van-e fogadott orvos, vagy nincs.

2014. febr. 24. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!