Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen varrat van a Jahn...

Milyen varrat van a Jahn Ferenc (Dél-Pesti) korházba? Mármint, hogy felszívódó vagy nem?

Figyelt kérdés

Van olyan aki ott szült? Semmit nem tudok a korházról és jó lenne ha valaki írna róla pár dolgot, hogy mi hogyan folyik ott. Előre is köszönöm.

35 hetes kismama

2008. júl. 21. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem mindenhol sima varrat van és vissza kell menni varratszedésre,pont azért,hogy mindenképp visszamenjenek a szülő nők, mert ha felszívódó lenne minden második nő inkább kihagyná azt a vizsgálatot.
2008. júl. 21. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem most volt ott missed ab-m, és soha többé be nem teszem a lábam oda. Undorító hely. a terhességi rovatban leírtam mi történt, ha érdekel olvasd el. Ha mégis ott szülsz, remélem neked szerencséd lesz.
2008. júl. 21. 20:19
 3/3 anonim válasza:
Én 2003-ban szültem ott a nagyfiamat. A varratok többsége felszívódott. Most is ott fogok szűlni (aug. végén) Nekem semmilyen gondom nem volt.
2008. júl. 24. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!