A burok megrepedésekor lehet érezni valamit?
Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán van olyan, hogy kiváltó ok? Gondolok itt olyanra, hogy a baba egy nagyobbat rúg és azzal repeszti meg vagy egy erősebb olyan "mindjárt kidurran a hasam" haskeményedésnél előfordulhat, hogy megreped a burok? Valaki tapasztalt ilyesmit, vagy mikor megrepedt érzett valamit?2014. febr. 18. 17:03
1/7 anonim válasza:
Nekem nem voltak jóslóim, sem keményedéseim. Egyik este végre nyugodtan leültem egy könyvvel a kezembe (már hónapok óta nem volt időm rá), egyszer csak kőkeménnyé vált a hasam, nah mondom végre ilyet is érzek, hívtam a férjem, hogy fogja meg, milyen furcsa már, erre pukk elkezdett ömleni a magzatvíz.
2/7 anonim válasza:
Én reggel még ágyban fekve éreztem egy kis pukkanást a hasam felső részén. Nem fájt, vagy hasonló. Aztán elkezdődtek a fájások, de nem folyt el a víz. Mint utólag kiderült, felső burokrepedés volt, ezért csak szivárgott. Szóval, okot nem tudnék mondani, talán álmomban fordultam egyet, vagy a baba rúgott, nem tudom. Keményedésre nem emlékszem, csak a pukkanásra. Előtte egyébként rendszeresen voltak jóslóim.
3/7 anonim válasza:
Nekem repesztettek a burkot , de nem ereztem semmit csak , hogy omlik a viz.
4/7 anonim válasza:
én nem éreztem semmit. egyszerűen elfolyt a víz. utána 30 perccel jöttek a fájások.
5/7 anonim válasza:
Én arra ébredtem, hogy ilyen nagyon kicsi mensi előtti görcsöt érzek. Felkeltem és már folyt is magzatvíz. Szóval én ezt éreztem előtte. De fájásaim nem jöttek órák múlva sem..
6/7 anonim válasza:
nekem már aktív vajúdás alatt repedt meg, pukkanást éreztem odabent és meleg/langyos víz öntött el odalent (pont felülő helyzetben voltam az ágyon) és nem tudom miért de nekem lent a hüvelynél csípő érzés volt még tapasztalható ez mellé. mintha lenne egy sebed és belemegy valami, ami csípő érzést vált ki-ilyen érzés volt, de nem tudom hogy most ez mi volt, de egy időben jelentkezett vele és amikor a víz már nem folyt, az érzés is elmúlt.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, hát reméálem nekem is hamarosan megreped. :) Vagy legalább a fájások beindulnak... Holnoapra vagyok kiírva és mág nagyon várjuk a kisfiúnkat. :) Van bennem egykis félsz, hogy esetleg nem veszem észre hogy elfolyik a magzatvíz, mert mondjuk pont zuhanyzok vagy hasonló... ezért is íródott a kérdés. :D Ilyen pukkanásszerűt mintha hallottam volna már a pocakombol, de víz sehol... :/
2014. febr. 19. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!