Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A burok megrepedésekor lehet...

A burok megrepedésekor lehet érezni valamit?

Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán van olyan, hogy kiváltó ok? Gondolok itt olyanra, hogy a baba egy nagyobbat rúg és azzal repeszti meg vagy egy erősebb olyan "mindjárt kidurran a hasam" haskeményedésnél előfordulhat, hogy megreped a burok? Valaki tapasztalt ilyesmit, vagy mikor megrepedt érzett valamit?

2014. febr. 18. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem voltak jóslóim, sem keményedéseim. Egyik este végre nyugodtan leültem egy könyvvel a kezembe (már hónapok óta nem volt időm rá), egyszer csak kőkeménnyé vált a hasam, nah mondom végre ilyet is érzek, hívtam a férjem, hogy fogja meg, milyen furcsa már, erre pukk elkezdett ömleni a magzatvíz.
2014. febr. 18. 17:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Én reggel még ágyban fekve éreztem egy kis pukkanást a hasam felső részén. Nem fájt, vagy hasonló. Aztán elkezdődtek a fájások, de nem folyt el a víz. Mint utólag kiderült, felső burokrepedés volt, ezért csak szivárgott. Szóval, okot nem tudnék mondani, talán álmomban fordultam egyet, vagy a baba rúgott, nem tudom. Keményedésre nem emlékszem, csak a pukkanásra. Előtte egyébként rendszeresen voltak jóslóim.
2014. febr. 18. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem repesztettek a burkot , de nem ereztem semmit csak , hogy omlik a viz.
2014. febr. 18. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:
én nem éreztem semmit. egyszerűen elfolyt a víz. utána 30 perccel jöttek a fájások.
2014. febr. 18. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Én arra ébredtem, hogy ilyen nagyon kicsi mensi előtti görcsöt érzek. Felkeltem és már folyt is magzatvíz. Szóval én ezt éreztem előtte. De fájásaim nem jöttek órák múlva sem..
2014. febr. 19. 10:50
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem már aktív vajúdás alatt repedt meg, pukkanást éreztem odabent és meleg/langyos víz öntött el odalent (pont felülő helyzetben voltam az ágyon) és nem tudom miért de nekem lent a hüvelynél csípő érzés volt még tapasztalható ez mellé. mintha lenne egy sebed és belemegy valami, ami csípő érzést vált ki-ilyen érzés volt, de nem tudom hogy most ez mi volt, de egy időben jelentkezett vele és amikor a víz már nem folyt, az érzés is elmúlt.
2014. febr. 19. 14:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, hát reméálem nekem is hamarosan megreped. :) Vagy legalább a fájások beindulnak... Holnoapra vagyok kiírva és mág nagyon várjuk a kisfiúnkat. :) Van bennem egykis félsz, hogy esetleg nem veszem észre hogy elfolyik a magzatvíz, mert mondjuk pont zuhanyzok vagy hasonló... ezért is íródott a kérdés. :D Ilyen pukkanásszerűt mintha hallottam volna már a pocakombol, de víz sehol... :/
2014. febr. 19. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!