Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miskolcon a Vasgyáriban...

Miskolcon a Vasgyáriban szültél mostanában? Mesélnél róla?

Figyelt kérdés
Úgy tűnik, nem költöznek vissza még jó pár hétig, azért érdeklődöm.
2009. dec. 9. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia

Én áprilisban szültem ott, a szülőszobát elneveztem dühöngőnek:-) kicsit furák a körülmények a szülőszoba olyan mintha egy pincében lennél, de ki lehet bírni nem az a lényeg nem nyaralni meg oda az ember lánya:-)

2009. dec. 10. 09:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem is nyaralni készülök, csak érdekel milyen.
2009. dec. 10. 15:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Október 22-én szültem ott. A szülészet nem nagy szám, de minden megvan, ami kell. A szülésznőkkel nekem szerencsém volt. Ismertem ott egy szülésznőt, aki akkora bunkó, hogy csak na. De szerencsére pont akkor ért véget a műszakja mikor felkerültem. a többi szülésznőről csak jót tudok mondani. Van ott egy Csilla és egy Mézi nevű, na ők nagyon aranyosak!!!! nekem császár lett a vége, a műtőben a segítő csapat is nagyon kedves volt, semmi gond nem volt velük. Az egyik segéd nő még a homlokomat is símogatta. Azért ez jólesett abban a szituban. Az újszülött osztályon is helyel-közel mindenki rendes volt. Van egy Piroska nevű idősebb szőke hajú nővér, Ő nagyon segítőkész és a csecsemősök között egy pösze, szőke kleós hajú, valamint egy Jucika nevű. Na ők nagyon segítőkészek és aranyosak. Zuhanyozni minél hamarabb menj regel, mert kizuhizzák a melegvizet.

Szerintem nem olyan rossz, bár én is szerettem volna már az új szülészeten szülni. Azt hittem rosszabb lesz az egész. Bár már rájöttem, hogy sehol sem rossz, ahol a kisfiam velem van :)

Könnyű szülést!

2009. dec. 10. 19:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Na de hogy elfogy a meleg víz??? Ez durva... De nagyon köszönöm a tanácsot, így nem érhet majd jéghideg meglepetés.. :DDD

2009. dec. 10. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok nem akartalak megbántani csak arra próbáltam célozni, hogy egyáltalán nem fontos milyenek a körülmények a babád veled lesz és akkor még egy pince is gyönyörű tud lenni, majd meglátod! A szülésznők is tényleg nagyon rendesek egy doki van ott akinek én még kutyát sem adnék a kezébe, de szerintem nem hozzá fogsz kerülni, mert ő csak a nagyon zsíros ügyfeleket vállalja, én örülök, hogy nem sikerült megölnie a gyerekemet pedig nagyon azon volt soha nem felejtem el neki míg élek!!
2009. dec. 11. 10:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem bántódtam meg :)
2009. dec. 11. 10:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Hány ágyas szobák vannak? Csak reggel viszik el a babákat, amíg fürdetik őket?

A szülőszobában van valami extra: bordásfal, labda, stb a vajúdáshoz? Nem vágják e azonnal a köldökzsinórt, ugye?

2009. dec. 16. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!