Miskolcon a Vasgyáriban szültél mostanában? Mesélnél róla?
Szia
Én áprilisban szültem ott, a szülőszobát elneveztem dühöngőnek:-) kicsit furák a körülmények a szülőszoba olyan mintha egy pincében lennél, de ki lehet bírni nem az a lényeg nem nyaralni meg oda az ember lánya:-)
Október 22-én szültem ott. A szülészet nem nagy szám, de minden megvan, ami kell. A szülésznőkkel nekem szerencsém volt. Ismertem ott egy szülésznőt, aki akkora bunkó, hogy csak na. De szerencsére pont akkor ért véget a műszakja mikor felkerültem. a többi szülésznőről csak jót tudok mondani. Van ott egy Csilla és egy Mézi nevű, na ők nagyon aranyosak!!!! nekem császár lett a vége, a műtőben a segítő csapat is nagyon kedves volt, semmi gond nem volt velük. Az egyik segéd nő még a homlokomat is símogatta. Azért ez jólesett abban a szituban. Az újszülött osztályon is helyel-közel mindenki rendes volt. Van egy Piroska nevű idősebb szőke hajú nővér, Ő nagyon segítőkész és a csecsemősök között egy pösze, szőke kleós hajú, valamint egy Jucika nevű. Na ők nagyon segítőkészek és aranyosak. Zuhanyozni minél hamarabb menj regel, mert kizuhizzák a melegvizet.
Szerintem nem olyan rossz, bár én is szerettem volna már az új szülészeten szülni. Azt hittem rosszabb lesz az egész. Bár már rájöttem, hogy sehol sem rossz, ahol a kisfiam velem van :)
Könnyű szülést!
Köszönöm szépen!
Na de hogy elfogy a meleg víz??? Ez durva... De nagyon köszönöm a tanácsot, így nem érhet majd jéghideg meglepetés.. :DDD
Hány ágyas szobák vannak? Csak reggel viszik el a babákat, amíg fürdetik őket?
A szülőszobában van valami extra: bordásfal, labda, stb a vajúdáshoz? Nem vágják e azonnal a köldökzsinórt, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!