Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha picit színes folyásom van...

Ha picit színes folyásom van (nem véres és éppen valami) , az már a szülés beindulásának egyik jele?

Figyelt kérdés
36 hetes vagyok. Mikor kell bemenni a kórházba? Nem görcsölök és még nem ment el a magzatvíz.
2008. júl. 21. 08:08
 1/3 A kérdező kommentje:

Az előbb olvastam itt a nyákdugóról... tegnap láttam nyálkásabb, enyhe sárgás vmit - az lehetett a nyákdugó? Nem folyás volt,de nem is igazi kocsonyás.

Ne haragudjatok, hogy így részletezem, de nem vagyok ebben tapasztalt (első baba),és most egy kicsit megijedtem.

2008. júl. 21. 08:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül jelenti a folyás, viszont ha tegnap a nyákdugó volt akkor úgyis nemsoká kiderül. Nekem az első szülésnél előző nap délután ment el a nyákdugó és hajnalban pedig a magzatvíz. Figyelgesd a jelzéseket, ha véres folyásod lenne akkor azonnal menni kell, egyébként ráérsz a ha már vannak fályásaid, vagy elfolyik a magzatvíz. Én 11 hete szültem a második fiacskámat, nekem a burok repedt meg, de a fályások csak 9 óra múlva jöttek. Én 35 hetes voltam, a babám 2950g, és 54 cm-vel született. Szép szülést neked!!
2008. júl. 21. 08:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia.Nekem a nya´kdugó elment a 38.héten,mégis a babámat túlhordtam 5 nappal.

Annyit tegyél,hogy hívd fel az orvosode´s mondd el neki,hogy mit tapasztalsz.

Szerintem me´g van idöd.

Könnyü szülést.

2008. júl. 21. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!