Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hallott még valaki olyanról,...

Hallott még valaki olyanról, hogy császár után jót tesz egy erős kávé, illetve Cola?

Figyelt kérdés
Nemrég valahol olvastam,hogy valakinek az anesztes ajánlott,és bevált.Van még valaki,aki hallott ilyesmiről?

2014. febr. 17. 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen ezt a császár (altatás, EDA) utáni fejfájásra szokták ajánlani :)
2014. febr. 17. 16:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Mármint mikor? Mert közvetlen utána nem szabad semmit se inni, vizet leghamarabb 2 óra múlva. És mire jó?
2014. febr. 17. 16:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Fejfájásra jó. Bár nekem nem vált be.
2014. febr. 17. 16:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát kólát semmiesetre sem szabad inni császár után, ahogyan semmit sem, ami szénsavas.

A férjem orvos, ők EDA utáni fejfájásra koffein infúziót adnak, szóval lehet benne valami.

2014. febr. 17. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:
3. vagyok, kávét ittam.
2014. febr. 17. 16:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is kávét ajánlották, illetve a jó sok folyadékot. Szerencsém volt, nem fájt a fejem.
2014. febr. 17. 18:00
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem iszonyatosan fájt a tarkóm és a fejem.. de én ittam kávét energia italt, kaptam injekcióba fájdalom csillapított, de kb. 5-10 percre mulasztotta el... 1 hétig szenvedtem a fájdalomtól....
2014. febr. 17. 20:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ,akkor nem kell rögtön "csapra verni" a Colát,meg nekiesni a kávénak.Várjam ki,hogy fáj-e a fejem,aztán próbálkozhatok ezekkel is,ha igen.Igyekszem nem emlegetni a fejem,hogy ne fájjon.
2014. febr. 17. 20:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Császár utáni 2. napon kezdett el hasogatni a fejem kegyetlenül. Leoltottak, h miért nem vagyok vízszintesbe többet. Rooming in típusú kórházban voltunk, szóval a. baba végig velem volt, nyilván nem fetrenghettem kedvemre.

Kaptam fájdalomcsillapitot, javasolták nekem is a kávét, kólát nagydozisban. Szerencsére ennyivel meg is usztam, nekem bevált.

Sztem császár után feküdj minél többet, ha kezd fájni, jöhet a koffein. Elővigyázatosságból nem kell, hiszen ha szoptatni fogod a babád, akkor a koffeint ő is megkapja így.

2014. febr. 20. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!