Azt hallottam hogy varratszedés is lesz szülés után! Igaz ez?
Én is úgy tudom hogy kiszedik.
Barátnőmnek véletlenül egyet bent felejtettek, de egy hónap múlva kipottyant magától.
De persze minden kórház más, van ahol olyannal varrnak ami felszívódik.
Ne stresszelj ezen, a szülés után már érezni sem fogod ezeket a "kis fájdalmakat" :)
Kitartás.
Nagyon köszönöm a válaszokat.
az a másik fele, a dolognak ,rettegek a szüléstől de nagyon!! Niki
engem igaz császároztak ,egészen addig féltem még ott nem volt az óra,hogy mentem az előkészítőbe.Ott mondta a dokim nyugodjak meg,mert itt már jönnek a dolgok maguktól.Tényleg így is volt,nem érdekelt már semmi.mikor elérzéstelenítettek akkor meg csak arra gondoltam,hogy minden rendben legyen a babával is és utánna velem is.nagyon nehéz volt az elkövetkező 4nap,de utánna könnyebbült a dolog.sajnos nem én döntöttem így,hogy császárral szüljek de el kellett fogadnom,hogy ez a legjobb a babának-faros volt ..és a legbiztonságosabb.
NE aggódj ha ott lesz az idő,hogy szülnöd kell,nem fogsz félni már.Különben mitől félsz??A fájdalomtól?Az így is úgy is lesz,de hdd el és ez tényleg nem közhely,mindenért kárpótol majd az a kis gombszem tekintet ami rád fog nézni majd:)Csodálatos lesz és akkor már semmi nem fog fájni.
A varratszedéstől ne félj,nekem az egész hasam alja kb 20cm volt varrva de alig éreztem mikor kihúzta-mint egy kis csípés olyan volt.Amúgy csak belső varráshoz használnak főleg felszívódót.de tényleg arra kell itt is gondolni,hogy ha már azokat a dolgokat kibírtad amiken túl vagy akkor ez már meg sem kottyan majd.és tényleg nem.GYors szülést kívánok neked!9napos baba mamája
Nekem felszívódót raktak,de az utolsó napon kiszedte a doki.Nekem nagyon fájt,én is azt hittem ha a szülést kibírtam akkor ezt is simán,de azt hittem besz*rok!De amint túl voltam rajta sokkal jobb volt mert előtte már ahogy gyógyult,nagyon húzódott,és viszketett,utána viszont hiába fájt,1perc múlva már nem is éreztem semmit.
3hós baba anyujája
utolsó válaszoló vagyok,Én is rettegtem a szüléstől.De mostmár hiszek abban amit minden anyuka mond h amint megszületik elfelejtesz minden fájdalmat,ez szó szerint így van,pedig hülyeségnek gondoltam.És a legfontosabb h kérhetsz fájdalomcsillapítót.Én kértem gerincbe,pedig féltem attól is de nagyon jó volt,és sokat segített,főleg h így maradt erőm a végére,mert 9órán keresztül tartott.
Úgyhogy nem félj,minden rendben lesz.
És mégvalami:ha a párod veled van sokkal erősebb leszel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!